Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Caos1

dell laitude d420 running retail!

5 posts in this topic

Recommended Posts

I have to say that i have successfully got full retail working on dell d420.

 

I had problems with Iatkos and everything else so i decided to try retail works great!

 

Known bugs:

* Internal Mic doesn't work

* Default Intel wireless card doesn't work (I replaced with Dell wireless 1390)

*With the dell wireless 1390, every time a new upgrade (I.e 10.6.6 > 10.6.7) I have to install a kext for the computer to detect it

* Preview is broken ( I don't know why but screen shots won't work or pictures won't open)

*Intel Graphics card runs native Only down fall is instead of running it 256mb vram it runs 128mb

but it runs its full 1200 x 800 perfect out of the box

* all the internet browsers have a problem loading youtube except Firefox 3.6xx

*memory card slot doesn't work

* Of course sleep mode

 

 

 

And that's bout it, Blue Tooth is 100% perfect (runs better then Windows) I have the App store, Full updates and Xcode is perfect reads my full processing power and well I'm using it right now :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

could you do me a favour and let me know what kext you install for your wireless card, i have been trauling the net and nothing usfull is coming up, i use the same wireless card as you in my acer 5750 (had to mod the bay to fit it lol) but the card works on 10.6.3 no luck with 10.6.7 even with pci kext and network kext from 10.6.3

Share this post


Link to post
Share on other sites
could you do me a favour and let me know what kext you install for your wireless card, i have been trauling the net and nothing usfull is coming up, i use the same wireless card as you in my acer 5750 (had to mod the bay to fit it lol) but the card works on 10.6.3 no luck with 10.6.7 even with pci kext and network kext from 10.6.3

 

well i got a kext for 10.6.7

 

now the only issue its lagging as in dashboard and when i click folders

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your GPU is an Intel GMA 950. The reason why Preview doesn't work and Dashboard lags is because your GMA probably isn't accelerated. You could get around Preview not working by using Quicklook (Press Space on the file) on pics, docs, and PDF's.

 

Download this package. Find out your Device ID fo the GMA (27A2, or 27AE) and install the appropriate kext. Try without Natit first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok ill try that, so is it possible to fix preview?

 

edit: i look at the program and can tell which one to click :S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×