Jump to content

ASUS P7P55 WS SUPERCOMPUTER - with software RAID0 - OSX 10.6.6 - Runs perfect!


mikkamikka
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi there,

 

Got my Snow Leopard working pretty smooth on ASUS P7P55 WS SUPERCOMPUTER m/b with Apple soft RAID0 (265,42 MB/s read rate).

 

Installed with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] + [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] + Chameleon 2 RC5-747. LAN, sound ALC1200, video GeForce GT240 - everything works fine. No DSDT editing or EFI strings applied.

 

I'm attempting to build a multi monitor setup with 8 display outputs and may be more :)

 

At the moment two GT240 installed working in pair, so I have 4 DVI/VGA outputs. Also no DSDT editing or EFI strings added. BUT, this works only in one of found configuration of PCI-e slots used (e.g. slot 1 + slot 3, or slot 2 + slot 3 work, and slot 1 + slot 2 does not work and so on).

 

Anyone have this mobo? And have anyone build a multi monitor system with more then 4 displays?

 

=Mika

 

Greetinz to the community!

post-760832-1300737748_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...