Jump to content

Toshiba Qosmio X300-157


terminactor
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Ok...here we are. This is my first try installing OS X on my laptop.

Everything goes fine (Ethernet, WiFi...) but the Graphic card(s) is/are giving me bad headhaches:

Every time i try to use GraphicsEnabler or any Injector, after the boot the laptop monitor power-off and if I have an external monitor connected to the VGA output it get the signal but the screen remains black. Any idea or help?

This is my lspci output:

00:00.0 Host bridge [0600]: nVidia Corporation MCP79 Host Bridge [10de:0a82] (rev b1)
00:00.1 RAM memory [0500]: nVidia Corporation MCP79 Memory Controller [10de:0a88] (rev b1)
00:03.0 ISA bridge [0601]: nVidia Corporation MCP79 LPC Bridge [10de:0aae] (rev b2)
00:03.1 RAM memory [0500]: nVidia Corporation MCP79 Memory Controller [10de:0aa4] (rev b1)
00:03.2 SMBus [0c05]: nVidia Corporation MCP79 SMBus [10de:0aa2] (rev b1)
00:03.3 RAM memory [0500]: nVidia Corporation MCP79 Memory Controller [10de:0a89] (rev b1)
00:03.5 Co-processor [0b40]: nVidia Corporation MCP79 Co-processor [10de:0aa3] (rev b1)
00:04.0 USB Controller [0c03]: nVidia Corporation MCP79 OHCI USB 1.1 Controller [10de:0aa5] (rev b1)
00:04.1 USB Controller [0c03]: nVidia Corporation MCP79 EHCI USB 2.0 Controller [10de:0aa6] (rev b1)
00:08.0 Audio device [0403]: nVidia Corporation MCP79 High Definition Audio [10de:0ac0] (rev b1)
00:09.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation MCP79 PCI Bridge [10de:0aab] (rev b1)
00:0a.0 Ethernet controller [0200]: nVidia Corporation MCP79 Ethernet [10de:0ab0] (rev b1)
00:0b.0 SATA controller [0106]: nVidia Corporation MCP79 AHCI Controller [10de:0ab9] (rev b1)
00:0c.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation MCP79 PCI Express Bridge [10de:0ac4] (rev b1)
00:0d.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation MCP79 PCI Express Bridge [10de:0ac5] (rev b1)
00:10.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation MCP79 PCI Express Bridge [10de:0aa0] (rev b1)
00:15.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation MCP79 PCI Express Bridge [10de:0ac6] (rev b1)
00:16.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation MCP79 PCI Express Bridge [10de:0ac7] (rev b1)
00:17.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation MCP79 PCI Express Bridge [10de:0ac7] (rev b1)
00:18.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation MCP79 PCI Express Bridge [10de:0ac7] (rev b1)
02:00.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation G94 [GeForce 9800M GTS] [10de:0628] (rev a1)
03:00.0 3D controller [0302]: nVidia Corporation G94 [GeForce 9800M GTS] [10de:0628] (rev a1)
04:00.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation C79 [GeForce 9400M G] [10de:0862] (rev b1)
05:00.0 FireWire (IEEE 1394) [0c00]: JMicron Technology Corp. IEEE 1394 Host Controller [197b:2380]
05:00.1 System peripheral [0880]: JMicron Technology Corp. SD/MMC Host Controller [197b:2382]
05:00.2 SD Host controller [0805]: JMicron Technology Corp. Standard SD Host Controller [197b:2381]
05:00.3 System peripheral [0880]: JMicron Technology Corp. MS Host Controller [197b:2383]
05:00.4 System peripheral [0880]: JMicron Technology Corp. xD Host Controller [197b:2384]
11:00.0 Network controller [0280]: Atheros Communications Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)

 

And this is a proof that Chameleon recognizes the videocards:

 

IMG_0008.JPG

 

Everything goes fine if I don't use any Injector or without the GraphicsEnabler string in Chameleon but, obviously no QE/CI and that's no good XD

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...