Jump to content

SL won't recognise my Hard drive


Desertboy
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

SNOW LEOPARD 10.6 on Asus Ecc PC 1005P

 

I've hit a brick wall.

 

I'm installing Snow Leopard 10.6 on an Asus 1005p.

 

Using the guide and comments to the letter, everything goes fine...to a point. However despite installing SL and installing the extras and kexts as advised, the netbook will not boot from the internal drive.

 

It looks like it is booting, but the grey Mac logo with grey spinning wheel below, suddenly has what looks like a traffic 'no entry' sign on the mac logo. It goes no further.

 

In sys preferences the internal drive is not offered as a start up disk. Only the 'network' and 'USB Mac OSx'. And despite three installs, only once did I manage to get the netbook to boot from it's own drive.

 

I've repaired permissions, repaired the netbook HD.

 

I've repartitioned the HD (guid/ Mac OS journaled), and reinstalled but to no avail.

 

Any idea at all why the netbook will not boot properly ?

 

Advice gratefully received.

 

Francis

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...