Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Boot Problem...and a few questions

1 post in this topic

Recommended Posts

Installed iatkos v3 s2 (Snow leopard 10.6.4) using arch=i386 and cpus=1 flags. Installed fine with qoops kernel, Voodoo PS2, Voodoo Battery, VoodooHDA. All was working fine shutdown for evening.


However today at Chameleon bootloader enter flags but it just sits there refusing to boot kernel. It just stops at SystemVersion.plist and wont move any further. Anyone any ideas what i can do to fix this tried different bootloaders such as AsereBLN and PCEFI no joy.


Installation is on external USB drive.


Also the standard question is can QE/CI be set up for Mobility Radeon HD4250 previous searches reveal that Netkas was working on ATI stuff. Just wonder if there has been any progress. Can it be done?


Laptop in question is

AMD Athlon II X2

4GB Memory

Atheros Wireless

ATI Mobility Radeon HD 4250


Any help appreciated

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.