Jump to content

keyboard and wireless


stefalo
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi everyone.

 

I just installed Leopard ( 10.5.1 ) on a thinkpad t40 ( PentiumM sse2 ). Everything seems work fine, but i have mainly 2 problems:

1-The wireless device doesn't work: it is an Intel (pro/wireless Lan 2100 3b). I tried some kext (iwi2000 if i am not wrong ) but after it the system started in safety mode only.

I even tried to change the card (since it is a mini pci), but the system says that there is a not-authorized card inside e doesnt start, so i guess i can change the device). Is there a way to make it work ( using anothere kext, o modifying it) or shall i have to forget that idea?

2-the italian keyboard misses some special characters, i am forced to use the american one. It is a bit "unconfortable", but at least i miss no characters even though they are shuffled :-)

 

thank evreyone in advance

Stefano

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...