Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
chronosteam

Final Cut 7 Stuck on Loading FCS Engine, please help me.

2 posts in this topic

Recommended Posts

My hardware is;

EP45UD3P v1.6

Nvidia 9800 GT

4 gig ram

 

I did the life hacker method using snow leopard retail 10.6.3 and using stellarola v3 installer and MACBIOS Cartri 0.7m

Everything works except Final Cut Pro 7.

 

I search and these are the list of modification i tried to correct it;

1. Ethernet card is en0

2. trashing preference

3. Delete Q master

But sadly nothing works.

 

Could anyone help me please.

 

Thanks for your attentions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I'm new here myself but have you managed to get the QE/CI enabled for your card? I read somewhere that might be a problem. I know deleting the q master folder got my FCP working.

 

HTH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×