Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
uzmi

AppleSMBusPCI:start failed to get acpi path for provider when the start

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hola:

Quiero compartir la solución que he encontrado en la red para ese aviso ** AppleSMBusPCI:start failed to get acpi path for provider when the start.

Se trata de agregar al DSDT.aml un Device (SBUS) que va entre Device (P0P1) y Device (SBRG)

 

			Device (SBUS)
		{
			Name (_ADR, 0x001F0003)
			Method (_DSM, 4, NotSerialized)
			{
				Store (Package (0x08)
					{
						"AAPL,slot-name", 
						Buffer (0x09)
						{
							"Built in"
						}, 

						"device-id", 
						Buffer (0x04)
						{
							0x30, 0x3A, 0x00, 0x00
						}, 

						"model", 
						Buffer (0x1B)
						{
							"Intel 82801JI ICH10 Family"
						}, 

						"name", 
						Buffer (0x11)
						{
							"SMBus controller"
						}
					}, Local0)
				DTGP (Arg0, Arg1, Arg2, Arg3, RefOf (Local0))
				Return (Local0)
			}
		}													//Termina aqui

		Device (SBRG)
		{
			Name (_ADR, 0x001F0000)
			Device (IELK)
			{
				Name (_HID, "AWY0001")
				OperationRegion (RXA0, PCI_Config, 0xA0, 0x20)
				Field (RXA0, ByteAcc, NoLock, Preserve)
				{
						,   9, 
					PBLV,   1,

 

0x30, 0x3A, 0x00, 0x00  -->Este es el Device ID de mi dispositivo 3a30

 

ycexx.png

 

Suerte

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×