Jump to content

IPIEL-LA3 (Eureka3) Install failiure


Przemek123
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

hello, I want to install on my computer os86 x iATKOS v2 s3 but something did not go. My computer is:

 

INTEL® CORE2 QUAD CPU Q8200 @2.33GHz

IPIEL-LA3 (Eureka3)

Realtek RTL8168D/8111D Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)

CHIP SET : ICH10R

nVIDIA GEFORCE GTX 470

 

Physical Disk Samsung HD642JJ ATA Device (640 GB, 7200 RPM, SATA-II)

 

RAM 8192 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)

 

Integrated Intel GMA X4500 HD graphics

REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO 10EC 088

 

I have partitions formatted GUI

 

I select those options when installing os:

 

Chameleon RC5

GraphicsEnabler

/Extra directory

fakesmc

Disabler

RTC

Intel SATA/IDE

 

and something goes wrong,

Because when resume the system with the parameter -v shows me something like that:

 

zdjcie013q.jpg

I apologize for the quality of the pictures but I did it for my phone and I know my language is sucks

 

maybe there is something wrong with my DSDT ACPI no longer an idea how to solve it already tried practically everything

 

If there is anyone who can help me I will be very grateful. Very thank you in advance

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...