Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Acer Aspire 1620

3 posts in this topic

Recommended Posts

Bonjour à tous, j'ai essayé d'installer Leo4all sur un acer aspire 1620 (P4 2.6ghz) tout ce passe bien pendant l'instal (j'ai la coche verte l'instalation a réussi). Mais lors du reboot, rien ne se passe et l'ordi rebbot indéfiniement.


Quelqu'un a t il une soluce.


Merci à tous pour votre aide



Share this post

Link to post
Share on other sites
Salut meme probleme pour moi sur Acer Aspire 7530g .Si tu as une solution se serait cool de partager merci


Pas de pb....j'ai trouvé ça sur le net:http://www.mac-on-pc.fr/index.php?file=Forum&page=viewtopic&forum_id=12&thread_id=4422&p=1

...mais l'utilisateur ne met pas comment il s'en sort (jette un oeil qd même si j'ai loupé un truc)





Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.