Jump to content

Crash while watching internet videos


stank89
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

My specs are:

Motherboard: Gigabyte EP45T-UD3LR

Video Card: EVGA GeForce 9800 GTX+ 512-P3-N871-AR Video Card

Processor: Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz LGA 775 95W Quad-Core Desktop Processor

Ram: 4x2GB Crucial Ballistix Tracer 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) Desktop Memory w/ Red LEDs Model BL2KIT25664TR1337

Western Digital Caviar Green 1TB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive

Operating System: Snow Leopard updated to 10.6.4 [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] + [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]

 

I have 2 Problems, the first one is every time i watch videos on the internet the computer will freeze after about 20min into the video. The second problem is the motherboard wont boot with auto timings for CPU and RAM, so I had to manually set BIOS settings and I finally got it to boot but only with the ram at 1066MHZ instead of 1333.

Link to comment
Share on other sites

My specs are:

Motherboard: Gigabyte EP45T-UD3LR

Video Card: EVGA GeForce 9800 GTX+ 512-P3-N871-AR Video Card

Processor: Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz LGA 775 95W Quad-Core Desktop Processor

Ram: 4x2GB Crucial Ballistix Tracer 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) Desktop Memory w/ Red LEDs Model BL2KIT25664TR1337

Western Digital Caviar Green 1TB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive

Operating System: Snow Leopard updated to 10.6.4 [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] + [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]

 

I have 2 Problems, the first one is every time i watch videos on the internet the computer will freeze after about 20min into the video. The second problem is the motherboard wont boot with auto timings for CPU and RAM, so I had to manually set BIOS settings and I finally got it to boot but only with the ram at 1066MHZ instead of 1333.

 

I thought it was overheating because every time it would crash my CPU temps would skyrocket, so I went out and bought a new heatsink and fan. The temp doesn't go over 40C now but im still getting crashes. The wierd thing is when it freezes it dosen't give me a kernal panic.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...