Jump to content

I got ATI Radeon 2400XT working on Snow Leopard 10.6 with QE/CI


Rafael Cardoso
 Share

5 posts in this topic

Recommended Posts

I tried so many things, that I'm not sure what worked.

 

Now I need some help to reverse engineer this and make into a guide so the next people can do it easily, because I went thru hell to get this working.

 

Basically this is the rundown:

 

Well, this is what worked for me:

I did the first 4 steps from this tutorial:

http://lifehacker.com/5351485/how-to-build...start-to-finish

 

Then used this:

http://osx86.sojugarden.com/installer/

 

Then I installed I guess all of this 3 guys:

 

ATI Radeon HD 2400 Pcie Series 10.5.6 - 10.5.x.pkg

QE_CI_Exotic patch for 10.6.4.pkg

triakis.pkg

 

I put them all here:

 

http://rapidshare.com/files/415189087/Archive.zip

 

MD5: 0F5BA28F3517BFF99F6C7C78DED7AA3D

 

Then when I restarted it didnt work, and I decided to reinstall from scratch.... So, when I reinstalled, I forgot to format the hard drive, and somewhere the reinstall fixed whatever was wrong and now it works perfectly...

 

To test the QE/CI, i looked up online and it said if you can play chess normally you have it right, and I can play normally.

 

Feel free to ask questions, I'm willing to help you, if I can...

Link to comment
Share on other sites

I tried so many things, that I'm not sure what worked.

 

Now I need some help to reverse engineer this and make into a guide so the next people can do it easily, because I went thru hell to get this working.

 

Basically this is the rundown:

 

Well, this is what worked for me:

I did the first 4 steps from this tutorial:

http://lifehacker.com/5351485/how-to-build...start-to-finish

 

Then used this:

http://osx86.sojugarden.com/installer/

 

Then I installed I guess all of this 3 guys:

 

ATI Radeon HD 2400 Pcie Series 10.5.6 - 10.5.x.pkg

QE_CI_Exotic patch for 10.6.4.pkg

triakis.pkg

 

I put them all here:

 

http://rapidshare.com/files/415189087/Archive.zip

 

MD5: 0F5BA28F3517BFF99F6C7C78DED7AA3D

 

Then when I restarted it didnt work, and I decided to reinstall from scratch.... So, when I reinstalled, I forgot to format the hard drive, and somewhere the reinstall fixed whatever was wrong and now it works perfectly...

 

To test the QE/CI, i looked up online and it said if you can play chess normally you have it right, and I can play normally.

 

Feel free to ask questions, I'm willing to help you, if I can...

 

Post an image of System Profiler and a full image of your desktop? Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...