Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
AntomicBomb

Can only boot in safe mode!

3 posts in this topic

Recommended Posts

I recently used this Guide to install retail Snow Leopard onto my AMD machine...

 

Now when i try and boot from the boot cd into my mac OSX to finish the setup as per the 'after setup' sections of the guide, i get the screen in the attached picture.

 

I can boot into it but only in safe mode. But when in safe mode i cannot connect to internet (internal wireless), it wont recognize any DVD's i put it, and it wont let me use any flash drives.

 

Any ideas?????

 

My specs are:

AMD Phenom II X4 955

Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H

ATI RADEON HD4850

4GB DDR3 1033 RAM

2x500GB WD GREEN SATA HDD

SATA DVD DRIVE

post-652753-1281686702_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
this because that the retail dvd contain driver for your hd4850

so boot on save mode

and install enabler for you card :)

good luck

WOW you're the man Mohamed. Thanks to you got my hackintosh working 100% :)

 

 

First try at this sorta thing, no previous mac used at all and its all working down to my internel wireless Internet card. Thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×