Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By osxone
      Breaks out my shield and gets ready for the flac
       
      I deleted a line out of the root which was associated with my Bluetooth device
      sadly like all things I now realize I shouldn't have done that tried to find the deleted line and well, was not able to.
      I now have no Bluetooth devices even when I plug in different usb Bluetooth dongles.
      so my question to those with more  wisdom is :- is it possible to extract the missing line from the Mojave installer and re install it
      or is it a re install only?
      I am not too concerned if it is a re install, we all learn and even an old git like me still learns. I did try x code Bluetooth to re install that way
      but for some reason it did not work.
      remember go easy you will be an old git one day
      thanks and waits for the stick
      osxone
    • By sachin7788
      Hi, 
       
      I have prepared the USB installer using 
       
      http://www.insanelymac.com/forum/files/file/426-el-capitan-mbr-patch/
       
      And now when boot using all the combinations of boot flag ( USBBusFix=Yes PCIRootUID=0 -v -x -f IGPEnabler=No, GraphicsEnabler=Yes npci=0x3000) 
      Each time it gets stuck at 
       
      Still waiting for the root device
       
      Please help, Does below would help
       
      http://www.insanelymac.com/forum/topic/306777-guide-usb-fix-el-capitan-1011/
       
      thanks
      Sachin 
    • By yubo56
      hp dv7t-6c00 Specs:
       
      2nd generation Intel® Core i5-2430M Processor (2.4 GHz, 3MB L3 Cache) Turbo Boost to 3.0 GHz
      1GB AMD Radeon HD 7690M GDDR5 Discrete Graphics [HDMI, VGA]
      6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
      750GB 7200 rpm Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
      17.3-inch diagonal Full HD Anti-glare LED-backlit Display (1920 x 1080)
      Blu-ray player & SuperMulti DVD burner
      HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone and HP SimplePass Fingerprint Reader
      802.11b/g/n WLAN
      6 Cell Lithium Ion Battery
      Standard Keyboard with numeric keypad
       
      Tried both myHack with Mavericks
      and [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] with Lion,
      both hung on the same place
       
       
       
      Problem:
       
      I'm trying flags "-x -f -v GraphicsEnabler cpus=1" but I hang at "waiting for root device" on booting from the installer. Verbose output says something like "Version of IOUSBFamily version requested by GenericUSBXHCI.kext incompatible (5.0.0a1)" (sorry, this isn't verbatim, I don't have the exact output with me)
       
      I tried looking at the Info.plist for the IOUSBFamily kext, and it said version 4.4.0, while GenericUSBXHCI requested 5.0.0a1; I've been unable to find another version online? I do not have an AHCI option in my BIOS.
       
      Does anybody have any experience with my laptop? I don't mind if I can't use Mavericks, any OSX version will be plenty for me.
       
      Sincerest thanks from one very confused noob,
      yubo56
       
      P.S. I'm a student still, and while I will try my best to test all suggestions promptly schoolwork does come first, so apologies in advance if I don't check up in a while!
    • By Tyler Worth
      For some reason i can run ML on VMware with this machine but I cant install for the life of me.
       
      I followed this Tut: Click here
      For some reason I am getting stuck at Still waiting for device. (picture attached)

       
      My Rig:
      CPU: Intel® Core™ i7-3630QM Processor
      Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 670M with Optimus™ Technology 3GB GDDR5
      Memory: 12GB DDR3 1600MHz memory
      HDD: 1.0TB: 500GB (7200rpm, Serial ATA) + 500GB (7200rpm, Serial ATA)
      Optical: DVD-SuperMulti drive (+/-R double layer)
      Wifi: Intel® Wi-Fi® Wireless networking (802.11b/g/n + WiDi Capable)
      Bluetooth: Bluetooth® V4.0
      USB:4-USB (3.0) ports
      Any one help me PLEASE!
       
       
      UPDATE:
      So I was able to Boot and install ML using a boot CD which was from OSX86.net But I cant boot into the OS I have tried the following boot flags;
      -v -F -x maxmem=4084 busratio=18 npci=0x3000 PCIRootUID=0 and 1
      This is what I get

       
      Instead of getting Still waiting.... Error I get a Kernel Panic. But I myself cant figure this out.
      Any help would be awesome.
×