Jump to content
enjoyfebruary

G5 to ATX Front I/O Cables

540 posts in this topic

Recommended Posts

Advertisement

Shipped Thu, Sept 6th:

 

 

MightyMackinac

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Fri, Sept 7th:

 

bun-cha

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Mon-Wed Sept 12:

 

unik97414

ecuadorche

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Thu, Sept 13:

 

flybye

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Fri, Sept 14th:

 

eMan40

wts

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

AlohaCab,

 

I'd like to get one of these! I PM'd you but I'm not sure if it went through.

 

Thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Tue, Oct 2nd:

 

vortexer

 

Thanks,

AlohaCab

 

djOxY, I don't think I got a PM from you. Try again, maybe my inbox was full.

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Fri, Oct 5th:

 

samnaus

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Tue, Oct 9th:

 

ir0nslug

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Weds, Oct 10th:

 

helloiisclay

 

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi BlackCH,

 

can I also order one of your cables from you please, one with the ground jumper?

It is an order from France.

 

Thanks you to give me the ordering informations

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Mon, Oct 15th:

 

N_XX

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Tues, Oct 16th:

 

attomic

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Weds, Oct 17th:

 

pmodernme

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Fri, Oct 19th:

 

marauder09

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

AlohaCab,

 

I mounted your cable with a Asus P8B75-M LE and it's not working well.

 

It does power on and off, but the power ground on the USB is making the board crazy, make the BIOS and boot reaaaaaaally slow and windows tries to recognize the USB every second generating annoying messages saying it's not recognized.

 

Any advice?

Share this post


Link to post
Share on other sites

FabricioGS,

 

I have no idea. Not sure anyone who has bought the cable has actually installed Windows, given that it's for an Apple G5 case. I'm not actually sure how Windows will react to seeing the Apple front I/O panel. The USB pinouts are the same for any USB connector so that can't be the problem. It has to be that Windows doesn't recognize the circuitry in the I/O board.

 

If it's not working for you and your intent is to use it in Windows and not build a Hackintosh, send it back to me and I'll refund the purchase.

 

Maybe someone else in the forum here can shed some light on what's going on. I doubt it's the cable. It must be the front panel.

 

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipped Wed, Oct 24th:

 

danpera

 

Thanks,

AlohaCab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×