Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
vincenzo87

[Aiuto] iAtkos v7 non si avvia!

5 posts in this topic

Recommended Posts

Buonasera a tutti, dunque ho installato iAtkos v7 sul mio pc, quando si avvia appare chameleon e scelgo di avviare Mac OS ma appare solo la schermata di avvio con la mela grigia, in pratica va in freeze!!

 

qualcuno è in grado di darmi una risposta? che devo fare?

 

Grazie mille in anticipo. Buona serata

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Buonasera a tutti, dunque ho installato iAtkos v7 sul mio pc, quando si avvia appare chameleon e scelgo di avviare Mac OS ma appare solo la schermata di avvio con la mela grigia, in pratica va in freeze!!

 

qualcuno è in grado di darmi una risposta? che devo fare?

 

Grazie mille in anticipo. Buona serata

 

Avvia con -v e posta una foto dello schermo.

 

Giorgio

Share this post


Link to post
Share on other sites
Avvia con -v e posta una foto dello schermo.

 

Giorgio

 

Ciao Giorgio, dunque ho avviato in verbose mode ma mi da una shermata nera. in foto c'è la schermata che mi rimane bloccata.

 

ho provato ad avviare nelle altre modalità su chameleon e mi da ho la schermata in foto o una schermata nera. non so più che fare sinceramente :P:)

post-508714-1255899897_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ciao Giorgio, dunque ho avviato in verbose mode ma mi da una shermata nera. in foto c'è la schermata che mi rimane bloccata.

 

ho provato ad avviare nelle altre modalità su chameleon e mi da ho la schermata in foto o una schermata nera. non so più che fare sinceramente :P:)

 

Devi postare la schermata avviando in verbose.

 

Fregatene se è nera o arcobaleno

 

Giorgio

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devi postare la schermata avviando in verbose.

 

Fregatene se è nera o arcobaleno

 

Giorgio

 

anch'io ho lo stesso problema...

è possibile avviare anche da chamaleon v2 in verbose? vedo solo le icone delle partizioni..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Hi,   I still have (and always had) a weird problem with the nvidia card, and I don't know if it is a power unit issue or a driver issue. Do you have such a problem, too:   Sometimes the screen goes black, for example if I scroll a specific webpage. It turns then on again, and off again. Then it may disappear and everyathing works fine again. Or not. Usually a reboot will let this problem disappear. There is no obvious heavy cpu/power usage while this happens.   Do you know this problem? Does it sound like a driver problem?   I use a gt1050 2gb and a 4k monitor connected thru DP.
    • Hello! In my signature system the program does not show the life of the hard drives but only that of the ssd.   High Sierra 10.13.4
    • hello   try this one   DSDT.aml.zip   for graphics and backlight are needed ssdt files   good hack
    • Non ti ho messo io quelle impostazioni I sul config.. Poi aggiorna i kext.. 
    • So, i am thinking about pubblishing the stable release of tinu 2.0, just with a few minor chenges from the last pre-release, and to focus my work on the next one, i have just chenged a couple of UI things for the stable release and add a warning message if you try to use a time machine disk as a target drive to create the macOS install media, for the release that will come after the stable 2.0 release (and maybe also after a bug fix release for the 2.0 if needed) i am trying to use the system apis to manage the tasks which needs special priviladges to be executed, instead of the "sudo" based system which i am using now, this will make the application more secure and reliable, and also you will have to do the authentication only one time, when creating an install media, and using this system maybe i can also pubblish the application on the app store (obviusly just a limited version for mac users, but a version with all the features unlocked will be always available outside the app store and will have all the hackintosh-friendly features as well). But to do that i need to re-write a large amount of code into the app, because all the tasks which needs special permitions needs to be re-implemented differently, so that's why i do not want to use this in the 2.0 release, so because i am going to finish with tinu 2.0 tell me every complain or problem you are having with the latest pre-release or the latest release of tinu, so i can work on that before releaseing the stable 2.0 version


×