Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
mitch_de

OpenCL Benches: OLD

33 posts in this topic

Recommended Posts

Hi mitch_de,

Is there an alternative site for me to download the 7MB "OpenCL_Displacement_Bench.zip" file? I either got "Your IP address xxx.xxx.x.xx is already downloading a file. Please wait until the download is completed." or once I got the right IP address (after trying a few times), after waiting for 50secs, I got the following error:

"The download session has expired. Please click here to start the download again." :)

-vince

Sure its possible , if someone has an place to put that 7 MB file on.

I dont have that , sorry. Any my ISP allows only 1,5 MB max. filesize for any file .

 

 

 

 

Okay, went into work and its displaying at 87fps in the blue ball grey background mode and 84fps in the texture mode.

 

This is using a Radeon 4870 1GB (sapphire)

Mac Pro (1,1)

2.66Ghz quad core

4GB RAM

 

Seems that ARD really was limiting my fps to 60.

 

 

Thanks!

Does both scenes look "good" ? I ask because at least two other 4870 users told me near same FPS results. But also that the result window grafic looks wrong/very bad.

 

Have you also tried that new OpenCL Transpose Bandwith test (DL End of post1) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here I tried with a MacPro1,1, Sapphire 4970 512MB 2nd generation (black with big cooler) and I get the same FPS (around 70-74, not using ARD) and the graphis is terribly wrong, clearly not right. In my MacBook Pro 4,1 (nvidia) they look good.

 

Have a look at a screenshot

 

http://img3.yfrog.com/i/displacement4870.jpg/

 

 

Sure its possible , if someone has an place to put that 7 MB file on.

I dont have that , sorry. Any my ISP allows only 1,5 MB max. filesize for any file .

 

 

Thanks!

Does both scenes look "good" ? I ask because at least two other 4870 users told me near same FPS results. But also that the result window grafic looks wrong/very bad.

 

Have you also tried that new OpenCL Transpose Bandwith test (DL End of post1) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, about 3/4 of the time I run the application I get bugs like Osssua does, not fun, but just gotta wait on those shiny new drivers.

 

Also I tried the Matrix Transpose, here are the results:

Mac-Pro:OpenCL Tranpose Bandwidhttest davidwong$ ./transpose
Performing Matrix Transpose [256 x 4096]...
Bandwidth Achieved = 3.160816 GB/sec
Results Validated!

 

4870 1GB sapphire

Mac Pro (1,1) 2.66Ghz 4GB RAM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×