Jump to content
Sign in to follow this  
djshiver

ethernet dhcp

2 posts in this topic

Recommended Posts

hello!

please help me!

 

i am connecting to the internet using cable modem with Ethernet DHCP. the connection has an automatic IP!

but after 10 minutes maximum it stop!

 

in the network preferences it says its still connected.

(torrents loose speed, sites don't load but messenger works)

 

Please help

 

I have to restart the system to be able to stay on the internet!

 

tx!

 

 

Ok! sow i found out what the problem was!

 

Messenger an torrents cannot work at the same time but

if you add a 6 to 4 network and a ethernet network!

I don't know why but it works perfectly! :D

 

 

OK! new problem!! i swapped my acer travel mate 2490 with a acer aspire 9300

 

and the problem is: what should I select in the install configuration!?

 

i have no clue!

 

The computer has the next configuration!

 

acer aspire 9300

 

-AMD Turion 64 X 2, 3Gb Ram, Nvidia 7300 128 MB, Brodcom network :D ,

I am now instaling it for the 3'd time! and after i select the OSx partition it restarts! :D

 

Pls HELP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
hello!

please help me!

 

i am connecting to the internet using cable modem with Ethernet DHCP. the connection has an automatic IP!

but after 10 minutes maximum it stop!

 

in the network preferences it says its still connected.

(torrents loose speed, sites don't load but messenger works)

 

Please help

 

I have to restart the system to be able to stay on the internet!

 

tx!

 

 

Ok! sow i found out what the problem was!

 

Messenger an torrents cannot work at the same time but

if you add a 6 to 4 network and a ethernet network!

I don't know why but it works perfectly! :)

 

 

OK! new problem!! i swapped my acer travel mate 2490 with a acer aspire 9300

 

and the problem is: what should I select in the install configuration!?

 

i have no clue!

 

The computer has the next configuration!

 

acer aspire 9300

 

-AMD Turion 64 X 2, 3Gb Ram, Nvidia 7300 128 MB, Brodcom network :),

I am now instaling it for the 3'd time! and after i select the OSx partition it restarts! :)

 

Pls HELP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×