Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sleep Problems In Snow Leo

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi All,


Installed Snow Leo on MacBook (Late 2006) 2.0GHz & have updated to build 10A394.

I have found it has a sleep problem & saw another post where some one has the same issue.

Looks like it has gone to sleep but the white light on the front does not pulse, when i try & wake it with the space bar.....no response at all, have to press power button & shut down manually & reboot.



Anyone know how to fix this so instead of having to shut down or boot into windows partition all the time just so i can put the machine to sleep so i dont have to wait for the boot up when i get to work??



Any ideas would be great


Cheers :happymac:

Share this post

Link to post
Share on other sites
:happymac: My hack used to sleep with 10A261

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.