Jump to content

Buffers? Headers? wtf is all this bullcrap


Nevertomorrow
 Share

8 posts in this topic

Recommended Posts

Hey when i boot up into my pc after install i get this error:

 

MAC Framework successfully initialized using 16384 buffer headers and 4096 cluster IO buffer header

 

what can i do to fix this it's really dipressing :(

 

NVIDIA GeForce9800 GT

 

Atheros AR8121/Ar8114/ PCO-E Ethernet Controller

 

Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.400GHz

 

Realtek High Definition Audio

 

(Now in my System Devices Menu):

 

ACPI Fixed Feature Button

Atk0110 ACPI UTILITY

Direct memory access controller

Hight Definition Audio Controller

High precision event timer

Intel® 4 Series Chipsetr PCI Express Root Port - 2E21

Intel® 4 Series Chipset Processor to I/O Controller - 2E20

Intel® 82801 PCI Bridge - 244E

Intel® 82801 Firmware Hub Device

Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 1 - 3A40

Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 5 - 3A48

Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 6 - 3A4A

Intel® ICH10 Family SMBus Controller - 3A30

Intel® ICH10 LPC Interface Controller - 3A18

Microsoft ACPI-Compliant System

Microsoft System Management BIOS Driver

Numeric Data Processor

PCI Bus

Pinnacle Marvin Bus

Plug and Play Software Device Enumerator

Programmable Interrupt Controller

System CMOS/real time click

System Speaker

System Timer

UMBus Enumerator

Umbus Root Bus Enumerator

 

Errm Think That's All You Need

 

4GIG RAM

 

Hope you can help coz that look me long to type that out lol thanks

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...