Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
marionez

Realtek ALC1200 ICH10 working kext on Yosemite 10.10 from 10.6+

578 posts in this topic

Recommended Posts

 

EDIT:  I have been able to get audio working on 10.11.2 El Capitan, ASUS P6T, ALC1200 by installing these files

I've tried this on a P6t-SE running 10.11.4, but not working, any suggestions ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried this on a P6t-SE running 10.11.4, but not working, any suggestions ?

 

This kext works for me even in macOS Sierra

 

Install using any kext installer......

 

you can add the following in the config.plist IF YOU WANT .......  it does work for me without even adding the following

		<key>Audio</key>
		<dict>
			<key>Inject</key>
			<string>12</string>
		</dict>

AppleHDA.kext.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone please help me -- I can sometimes get devices to show up in system prefs -- but no sound 

 

x8dah with Realtek 888 8086 3A3E --- I have added the hdef section to my DSDT but I still get a lot of sound assertion errors -- I wonder if something in my clover config is messing things up --

 

I need this for 10.6.8 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×