Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
skies457

Problems while installing Kalyway_10.5.2_FOR_INTEL_AMD

2 posts in this topic

Recommended Posts

ASUS A6U Notepad Computer(in OSX86 HCL), AMD Sempron Mobile 3100+ 1.7GHz, 512M memory, SIS M760GX, 60G HD.

I used Leopard Install Utility to put Leopard_Kalyway_10.5.2_FOR_INTEL_AMD iso in a 6GB paratition, and used grub to boot installer.

Problems:

1. It was very slow to get into setup(about 20+ minutes)

2. I used Disk Utility to clean paratitions, and formatted them as HFS+(fill zero), and started setup. but about 15 minutes after, the progress bar suddenly stopped. I can move my mouse, but setup took no actions when i clicked on menu. And hd light pointed out that setup is reading and writing, but it seemed that setup was completely dead.

What should i do? Could anyone teach me?

Thanks very much.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I turned on setup log at install, and when it left 4 minutes, the log appeared a lot of crashes, such as

Feb 2 15:43:40 localhost ReportCrash[1223] 0xXXXXX - 0xXXXXX libJPEG.dylib ...

Feb 2 15:43:40 localhost ReportCrash[1223] 0xXXXXX - 0xXXXXX libTIFF.dylib ...

Feb 2 15:43:40 localhost ReportCrash[1223] 0xXXXXX - 0xXXXXX libGIF.dylib ...

Feb 2 15:43:40 localhost ReportCrash[1223] 0xXXXXX - 0xXXXXX libPng.dylib ...

.....about 30 more crashes.

It seems setup have just finished install languages, and crash.

I have checked the disk, no bad sector.

Have anyone had an idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×