Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
gtzmd

Lenovo S10 with os x

Recommended Posts

Have installed 10.5.4 using i Atkos 4i distribution smoothly without a hitch. Wifi enabled and graphics updated per other postings on the web. When trying to upgrade to 10.5.5 using downloaded updater from Apple site (not software update), got kernal panic and ultimately had to wipe the drive and re-install.

 

Using stock 80G hard drive and have upgraded to 1.5Mb RAM.

 

Any hope for upgrade? Sound?

 

Thanks,

 

gtzmd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I used the msi wind install iso and used apple software update to go to 10.5.6. You have to use an external keyboard and mouse after and install to 10.5.6 kext pack and reboot. Once its done if you follow the instructions out there for auideee and install the developer tools it works great. When I had tried on 10.5.4 it didnt work. Trying to fix the trackpads a bit you cant adjust the tracking speed afterwards. Also my express card slot isnt recognizing my At&T card. Hopefully someone has a fix.

 

 

http://www.netbooktech.com/2008/10/13/guid...vo-ideapad-s10/

 

http://www.sendspace.com/file/8qk465 for the 10.5.6 upgrade kexts

Share this post


Link to post
Share on other sites
I used the msi wind install iso and used apple software update to go to 10.5.6. You have to use an external keyboard and mouse after and install to 10.5.6 kext pack and reboot. Once its done if you follow the instructions out there for auideee and install the developer tools it works great. When I had tried on 10.5.4 it didnt work. Trying to fix the trackpads a bit you cant adjust the tracking speed afterwards. Also my express card slot isnt recognizing my At&T card. Hopefully someone has a fix.

http://www.netbooktech.com/2008/10/13/guid...vo-ideapad-s10/

 

http://www.sendspace.com/file/8qk465 for the 10.5.6 upgrade kexts

 

Thanks. Have since used msiwind iso and at 10.5.5. Seems like 10.5.6 breaks too much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have recently installed iDeneb 10.5.7 on a s10-2, had a little trouble at first but everything is working except the web cam and sleep feature.

 

Didn't try the card reader, or iLife, iWorks went just fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×