Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Laging when trying to watch any kind of video?!

2 posts in this topic

Recommended Posts

I have a seriuos problem.All video what I want to watch laging me(all formats).When I trying to do full screen computer going crazy, and system slow down very much.Activity monitor showing me that cpu is in full use -100%


I using quick time 7pro,vlc,Windows media palayer's.All is laging...:hysterical:

My os :

macOs X x86 10.4.5



amd64 sempron+2600 +64bit

Ram:512 A-data

Hdd:seagate baracuda 160gb,8mb cache.

Mainboard: http://www.asrock.com/product/K8Upgrade-NF3.htm

Video:Nvidia GeForce 5200fx ,128mb.



Can any one help me? Thnx :P!

Share this post

Link to post
Share on other sites

I have the same issue on mine. I just found out that there 'may' be something to the SSE3/SS thing being reported in the system profiler.


If what is being claimed is true, that our SSE3 cpu's are being identified incorrectly, it might explain some performance issues that some people are having.


I do not know if there is a problem yet or not, I am just now getting through the 15 pages of new posts that I haven't read.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.