Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Cyp12die4

Problems with booting up MacOsX

6 posts in this topic

Recommended Posts

I've installed MacOsX10.4.5 and after its finished it Rebooted and says: Problems reading the boot data

or something like this?! What do I have to do now?!

Thanks in advance ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

What are your system specs?

 

And is it possible for you to get the exact error message? This would help greatly.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Error Message:

Searching for Boot Record from IDE-1... OK

Fehler beim laden des Betriebssystems

 

in English:

An Error occured while loading the System

Share this post


Link to post
Share on other sites

What kind of computer do you have? Are you dual-booting with Windows XP or is the MAC OS X the only operating system?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there nobody who knows an answer?!

Here're my system specs:

 

Intel P4A Northwood 2,5ghz

Motherboard Name Gigabyte GA-8SIML

768mb DDR

MacOs installt on Maxtor Harddrive

Radeon 9500

 

Edit:

I've done a Fix Mbr and the error messege is now in english:

 

Error loading operating system

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×