Jump to content
designermx2

Modem 3G does not get start

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi,

 

I have a Sony MD300 and all the time that i'm surfing on the net... I need use the software of 3rd part.

 

But on the network preferences, show the modem... if the software is not started, I cant use connection of the system.

 

 

I'd Like a script to initialize the modem to connect the net without the software (because this just working on the notebook... but not on the pc) and is one more program to use memory.

 

 

The new ubuntu can do this.... is possible make the same on the osx?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Hi,

 

I have a Sony MD300 and all the time that i'm surfing on the net... I need use the software of 3rd part.

 

But on the network preferences, show the modem... if the software is not started, I cant use connection of the system.

 

 

I'd Like a script to initialize the modem to connect the net without the software (because this just working on the notebook... but not on the pc) and is one more program to use memory.

 

 

The new ubuntu can do this.... is possible make the same on the osx?

 

 

Sorry i am a little late!

 

You could just backup the modem kexts at S/L/E to your desktop, then unistall modem. Now you install those kext you've done backup and plug modem (the network pannel of System Preferences should recognize your modem at this time, so you can just put the network operator information for correctlly dial). It works for me on a ZTE 3G Modem, so may work out for you too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×