Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
zserdx

Monitor Calibration

5 posts in this topic

Recommended Posts

I am trying to calibrate my monitor and neither the Colorvision SyderPro nor iOne/eye-one accesses the colorimeter to start the calibration process. I get the same message basically " Device not Found ". With the device plugged into the USB port and System Profiler accessed I can see it listed in the USB collum but the Eye-One Match calibration software can't see it and gives the error. I have no problem using the Apple monitor calibration. Sure would like to have an accurate monitor, any help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am trying to calibrate my monitor and neither the Colorvision SyderPro nor iOne/eye-one assesses the colorimeter to start the calibration process. I get the same message basically " Device not Found ". With the device plugged into the USB port and System Profiler accessed I can see it listed in the USB collum but the Eye-One Match calibration software can't see it and gives the error. I have no problem using the Apple monitor calibration. Sure would like to have an accurate monitor, any help.

 

Has the driver installed? Or perhaps try different calibration software? Basiccolor or Coloreyes Display Pro? I've used both successfully with my Spyder2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

using basiccolor and eye one BUT...

color is corrected after the calibration but tone curve never is.

shades of gray are always too dark and never change ;)

any suggestion?

 

btw. which hardware is your hackinstosh running (gfx/display)?

thx!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×