Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
levinthe1

Problem

1 post in this topic

Recommended Posts

Also folgendes Problem,

habe mir als erstes iDeneb 1.3aden instalation hat klasse geklappt...

nur beim booten beim apple logo, startet er wieder von selbst neu.

also hab ich noch iatkos, kalyway und leo4all geladen aber hier komme ich noch nicht mal in die instalation.

die dvds müssten eigentlich alle ok sein da sie in die insatlation bein dem pc meiner mutter, kommen.

kann es sein dass ich bei ideneb nicht alles mit häckchen machen darf???

 

könnt ihr mir vlt sagen welche häckchen ich setze muss.

 

mein system:

ASUS Notebook X57vn

Intel Dual Core T5800 2.00 Ghz

GeForce 9650M GT 1gb

2 GB Ram

 

und ist x86...

 

bitte helft mir ich liebe mac os x und will es auch benutzen können

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×