Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
virtual.bond

cant play video files

3 posts in this topic

Recommended Posts

i have installed the nvidia 256MB driver from IATKOS v4 for my NVIDIA GeForce 8400M GS.

 

i can change my resolution, but the problem is i cant play video files it is playing the sound but showing a black screen.

 

System Profile report on Graphics/Display

 

Graphics by NVIDIA:

 

Chipset Model: Graphics by NVIDIA

Type: Display

Bus: PCIe

PCIe Lane Width: x16

VRAM (Total): 256 MB

Vendor: NVIDIA (0x10de)

Device ID: 0x0427

Revision ID: 0x00a1

ROM Revision: NVinject 0.2.1

Displays:

Display:

Resolution: 1280 x 800

Depth: 32-bit Color

Core Image: Software

Main Display: Yes

Mirror: Off

Online: Yes

Quartz Extreme: Not Supported

Display Connector:

Status: No display connected

 

Pls help me

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

You don't have Quartz Extreme and Core Imge activated, and you cannot play video and run some software such as Toast Titanium.

 

I apologize for my bad english

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×