Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
itsmeltc

Cannot Display Over 1024x768 Without VGA

Recommended Posts

Advertisement
66 views and no suggestions? It's probably something really simple, any ideas would be greatly appreciated!!

 

Hey, i've seen this kind of problem before, in fact i have the same one myself with an output of 1440x900. But i always install SwitchResX and make a custom resolution for that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've got the same problem, as itsmeltc, i've already tried SwitchResX , but didn't work for me, the resolution is still 1024x768. my graphic card is an nvidia 8600gts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

intel gma 945??

 

welltry the GMA950 kexts or the GMA X3100 kexts...

 

mine is a intel gma 965 and im using the X3100 kexts :(

 

 

 

also, QE/CI wont work, neither will switch resX until you install the correct kexts for your video card :D coz atm, you are running on VESA graphics :)

 

also, do remember that if you install the wrong kexts, your display wont work after booting into osx... you will need to boot with -s and remove the offending kexts (alternatively, if you are dual booting with vista, just use macdrive to access your Leo partition and delete the offending kexts :D)

 

hope that helped :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

its not the right thing to do :D if you ask me, dont install any video drivers during the primary installation... install them after you got the installation working atleast ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×