Jump to content
InsanelyMac Forum
joman

[GR] pio leopard se HP 530, kai pio printer?

Recommended Posts

Φίλοι σας χαιρετώ.

Μόλις πρόσφατα είχα την πρώτη επαφή με το λειτουργικό σύστημα του μήλου, και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα.

Έκανα την πρώτη μου εγκατάσταση σε υπολογιστή γραφείου, με απόλυτη επιτυχία και αναγνώριση όλων των περιφερικών εκτός του εκτυπωτή(θα έρθω σε αυτόν).

Το σύστημα που εγκατέστησα είναι το kalyway leopard 10,5,2.

Το πρώτο σκέλος των ερωτήσεων μου αφορά τον υπολογιστή αυτό.

Και αρχίζω.

Α) μπορώ να περάσω κάποια άλλη έκδοση(πχ. Iatkos ) και με τα backups που έχω κάνει με το time machine να επαναφέρω στην νέα εγκατάσταση(άλλης έκδοσης πάντα) , οτι έχω αυτή τη στιγμή , προγράμματα ρυθμίσεις κτλ., ή θα πρέπει αναγκαστικά να τα ξαναβάλω όλα απο την αρχή;

Β) προτείνετε κάτι από πείρα για εκτυπωτή που να είναι απόλυτα συμβατός με τα mac os , να είναι πολλυλειουργικός να έχει και scaner δηλαδή, και αν είναι δυνατόν και wifi;

Αυτά για το πρώτο σκέλος και τον πρώτο υπολογιστή.

 

Έρχομαι τώρα στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αφορά τον φορητό μου υπολογιστή, και δεν κατάφερα να τον συμμορφώσω όπως τον προηγούμενο,

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν HP 530, Core2 Duo T2600 Processor, Intel® Graphics Media Accelerator 950 κάρτα γραφικών, Son Conexant CX20549 audio, και Intel PRO/Wireless 3945ABG.

Προσπάθησα με διάφορες εκδόσεις (kalyway 10,5,1 iatkos v4, iatkos v2)να πετύχω κάποια εγκατάσταση αλλά χωρίς αληθινή επιτυχία.

Με την μόνη έκδοση που προχώρησα λίγο παραπέρα ήταν η kalyway 10,5,2 , κατάφερα να εκκινήσω το σύστημα, δεν μου ανάγωριζε όμως την κάρτα wifi, και τελικά μετά απο λίγη ώρα όλο το σύστημα πάγωσε.

Σε επόμενες Προσπάθειες που έκανα να επανεκκινήσω, στάθηκε αδύνατο.

Αμέσως μου έβγαζε μήνυμα πως πρέπει να επανεκκινήσω τον υπολογιστή, και αυτό γινόταν σε κάθε προσπάθεια.

Κα ζητάω τη γνώμη σας.

Προτείνετε κάποια έκδοση που έχει περισσότερες πιθανότητες να δουλέψει στο συγκεκριμένο φορητό;

Για την ώρα κατεβάζω το jas osxx86 10,5,4 client server intel sse2 sse3 , μήπως και γίνει τίποτα.

Ευχαριστώ για κάθε συμβουλή- πρόταση, και για το χρόνο σας.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Α εντάξει, έγινε φίλε μου , ευχαριστώ.

Απλά δεν είδα στα υποφόρουμ κάποιο στα Ελληνικά, και για αυτό το έβαλα χύμα εδώ.

Ελπίζω να μην με κράξετε που θα κάνω copy-past το μήνυμα. :):(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Cool! Do you have a link? Googled and didn't see anything yet.   Never mind... you're quick! I just noticed you updated it on the 1st page THANKS!!!!!!
    • I resolved the problem. Just set this coding in your config.plist:   "
      <key>KextsToPatch</key>
              <array>
                  <dict>
                      <key>Comment</key>
                      <string>USB 10.13.4+ by PMHeart</string>
                      <key>Disabled</key>
                      <false/>
                      <key>Find</key>
                      <data>
                      g32UDw+DlwQAAA==
                      </data>
                      <key>InfoPlistPatch</key>
                      <false/>
                      <key>MatchOS</key>
                      <string>10.13.x</string>
                      <key>Name</key>
                      <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string>
                      <key>Replace</key>
                      <data>
                      g32UD5CQkJCQkA==
                      </data>
                  </dict>
              </array>     "
    • New Web Driver - 387.10.10.10.30.107 for 10.13.4 build 17E202
    • I guess having pre{max-height: 500px;overflow: auto;} in CSS was too much for IPS Devs' tast.  Until an admin has hands on this, you still can use stylish plugin to accomplish it.     In fact, it is pretty easy than it appears - Just apply a simple click on the codebox (it will highlight it), then 'delete' key.
    • all the possible frequencyes i have added seems to work fine at the moment, i have added a lot of different frequencyes to support better all kinds of professional applications, inclunding strange sampling rates and goes from 8khz up to 176.4 khz, unfortunately 192 khz does not seems to work even on cards which should support it like the audigy rx, but other frequencyes just works fine and at the moment i have tested only the sound blaster audigy rx and the audigy sb0090 (1st gen audigy) and i can confirm that all the frequencyes from 8khz up to 176.4 khz does work on that card, so i think that such frequencyes should work on all the audigy 2, 2sz, 4 cards as well, tomorrow i will test with my sound blaster live! cards and i will let you know, but here are also some photos (pro tip: use cmd + alt/opton + 4 and then press space to make a screenshot of a single window):


×