Jump to content
Suhail

New Search Platform

40 posts in this topic

Recommended Posts

Same here

 

The error returned was:

There was an error processing the request. Please go back and try again, or contact an administrator for assistance.

connection to unix:///var/socketproxy/insanelymac.com/searchd:0 failed (errno=2, msg=No such file or directory)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Should be fixed now, one of the webservers had lost it's connection to the search server. This was affecting approximately 25% of users.

 

If anyone still has problems searching, let us know...

 

M.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I attempted to do a simple search for anyone who has had success with a Foxconn p45a, yet the search results returns:

 

Search Results You searched for: foxconn p45a Unfortunately your search didn't return any results.

I know for a fact that this post/string exist because Google returned it and that is how I ended up here in the first place! ;) Here is the link:

 

Foxconn p45a-s Works perfectly

 

Also if I select Post-Installation Discussion for my "Search Where" field and just use Foxconn for the query string I get returns that use Foxconn but not the above post. Also, if I search for the poster trlla I get their post, but if I search keyword Foxconn and trlla I get the same zero return message above.

 

Anyhow, thought this info would help you track down some search bugs!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just posted this in a "new site design" feedback thread... I am posting it here too for future reference because search is a critical aspect to OSx86 and proper use of this forum... but search features built-in to this site continue to suck....

 

 

I was searching for a BadAxe1 RAID installatoin note thread I created months ago...

 

Compare what the Google search field at the top of the site returns for "bofors + badaxe + vanilla + raid":

 

- http://www.insanelymac.com/search.php?cx=0...anilla+%2B+raid

 

(2 results, neither is what I was looking for.)

 

With direct use of Google with "site:insanelymac.com bofors + badaxe + vanilla + raid"

 

- http://www.google.com/search?client=safari...-8&oe=UTF-8

 

(129 results, the first one is exactly what I was looking for.)

 

I suppose we could just blame Google here, but we are supposed on the cutting of edge of technology here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bofors, this is now sorted, but let me know if you're still having issues!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't we search within the forum software?

 

Google doesn't find posts within seconds right after they have been posted, and Google is never guaranteed to be exhaustive.

Why not just use the forum's own search function?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Too bad search has been broken for over a year...

 

The error returned was:

There was an error processing the request. Please go back and try again, or contact an administrator for assistance.

connection to unix:///var/socketproxy/insanelymac.com/searchd:0 failed (errno=2, msg=No such file or directory)

Share this post


Link to post
Share on other sites

same problem here, it used to work after trying it 3-5 times, but now the search function just keeps showing:

 

 

The error returned was:

 

There was an error processing the request. Please go back and try again, or contact an administrator for assistance.

connection to unix:///var/socketproxy/insanelymac.com/searchd:0 failed (errno=2, msg=No such file or directory)

 

too bad as the search function is really something crucial!

Share this post


Link to post
Share on other sites

search isn't working for me either, it either gives me the "unix:///var/socketproxy/insanelymac.com/searchd:0 failed (errno=2, msg=No such file or directory)" error orzero results! Any way round this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's been added to the tracker now. Hope it'll be solved soon since this site has gone too long without a decent search.

 

iPoco

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get faaar too often the red banner with the error.

 

I search the word 'server' in the OSX Snow forum, or the full post title= OSX server 10.6 succesfull install

or some of the words of 'title' and I get the red error banner. Must I always include the & between the words? or shall I always type "OSX server 10.6 succesfull install"

 

with the quotes?

 

How should I search in order to get results?

many thanks iA

 

PS: I dont want to resort to google.... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Again today Error:

simply typed: 'Gigabyte' in the search field, and got: :D

 

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:

There was an error processing the request. Please go back and try again, or contact an administrator for assistance.

connection to unix:///var/socketproxy/insanelymac.com/searchd:0 failed (errno=2, msg=No such file or directory)

 

search unusable. Please do something!!!!! Or explain where I should type word(s) for search.... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×