Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'working usb'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. TLDR: I've gotten myself up a creek without even a working keyboard and mouse. My setup Asus X99 Deluxe motherboard Dual Asus Radeon R9 280x GPU's i7 5930K CPU G.Skill - Ripjaws Series 32 GB (4 x 8 GB) DDR4-2400 Memory Highpoint 2721 RAID controller + 4 hard drives EVO 850 Pro SSD Mojave 10.14.4 Profile: MacPro6,1 I had installed Mojave and had set it up to boot directly into my user account with no need for a password. Both Clover and IORegistryExplorer were set as log-in items. This was because I was working on activating my SS ports. The X99 Deluxe USB ports are set up as follows: USB3_E1 to USB3_E10 at the rear (Asmedia controller) USB_13 & USB_14 at the rear (Intel) USB1112 & USB1314 (headers on the motherboard) USB3_12 & USB3_34 (front) This adds up to potentially 34 ports, far more than I need. I had three patches enabled to remove the 15 port limit but they weren't doing the trick. So I disabled the ten USB3 ports on the rear that are subject to the Asmedia controller in BIOS. I also disabled the Asmedia USB3 controller. All I really need are the four USB3 ports on the front panel, along with one of the motherboard USB2 headers. This should have gotten me down to under 15 ports. One SS port appeared in IORegistryExplorer but I couldn't locate it when I tested every active port. I'm not sure what I did but everything went sideways. I found that I was booting into Mojave, Clover and IORegistryExplorer were launching but the mouse cursor was frozen in the corner and the keyboard was dead. Moving the keyboard and mouse to different ports didn't help. Meanwhile the OS was giving me a message about looking for a BT keyboard which I don't have. I've tried the following to no avail: -- reinstalling Mojave -- various combinations of USBInjectAll.kext, XHCI-X99-injector.kext, X99_Injector USB 3.kext, and GenericUSBXHCI.kext -- resetting the CMOS -- enabling and disabling the ten Asmedia USB3 ports on the rear -- enabling and disabling the port limit patches below: I haven't reflashed my BIOS which is something I do when starting from scratch, although I don't see why it would matter. I'm open to that, burning incense, whatever will help. In the end, I need at least 1-2 working USB3 ports. But right now, I just need to get my keyboard and mouse working again. I've been going in circles on this all day and could really use some good ideas. Thanks so much. Max config copy.plist
×