Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'wi-fi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 14 results

  1. End3rPower50

    Hp 15-ay034nl

    Hi, i've installed on my pc MacOS Mojave but after installation my pc, sometimes, crash giving kernel panic. I came to the conclusion that it is a random kernel panic because sometimes it starting up and other times it isn't starting up My PC: CPU: Intel i7 6500U LAN: RTL8100 Wi-Fi & Bluetooth: Dell DW1820A USB 3.1 CLOVER.zip
  2. Hi, i want to buy "Broadcom bcm94350zae" for my laptop is this compatible with macOS Mojave?
  3. Hi, is Qualcomm Atheros AR956x compatible with MacOS Mojave 10.14.3?
  4. Hi, I want to buy a WiFi/bt card for my hackintosh. I want a card that have a native support for MacOS because I need to use Handoff and AirDrop. I saw the card in the link below: anyone could tell me if the card have the requirements I mentioned before? wifi/bt card Broadcom 94352Z DW1560: https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.it%2Fulk%2Fitm%2F272204993348 my build macos Mojave 10.14.3 mobo: H170N-WiFi cpu: i5-6500 gpu: gtx 1060 6gb (not work on Mojave) Ram: 16Gb ddr4 2133 MHz
  5. Boa tarde a todos! Minha placa de rede queimou então adquiri um adaptador wireless USB para usar Internet, mas estou recebendo novamente a mensagem da App Store: "Seu dispositivo ou computador não pôde ser verificado". Tentei extrair o device-properties pelo EFI Studio como tinha feito com minha placa de rede mas não aparece na lista. Como faço para extrair?
  6. andy1997

    1001HA Atheros Wi-Fi

    Hi I am trying to get the Wi-Fi to work on my 1001HA, 10.6.0. I have the Atheros card, and installed the IO80211.kext, but the wifi doesn't work. In System Profiler i do not see the kext loaded, neither in kextstat. I tried to load the kext using kextload, but I get the following error: bash-3.2# kextload /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext failed to load - (libkern/kext) dependency resolution failure; check the system/kernel logs for errors or try kextutil(8). I wanted to chech the kextutil, and I got the following message: bash-3.2# kextutil /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext - no compatible dependency found for com.apple.iokit.IONetworkingFamily. /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext - no compatible dependency found for com.apple.iokit.IONetworkingFamily. /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext - no compatible dependency found for com.apple.iokit.IONetworkingFamily. /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext has problems: Warnings: The booter does not recognize symbolic links; confirm these files/directories aren't needed for startup: /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/CodeDirectory /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/CodeRequirements /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/CodeResources /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/CodeSignature Dependency Resolution Failures: Only incompatible kexts found for these libraries: com.apple.iokit.IONetworkingFamily Thanks in advance for any help. Andrew
  7. Hello! I've been using this Hackintosh computer for a while and I've been quite happy with it since it works smoothly with a Ralink DWA-125 Wi-Fi dongle but I've been having this little issue I haven't found an answer to… My Wi-Fi connection freezes and collapses when I'm running apps as Logic or Pro Tools and when I try to load a webpage I get a "Unable to connect to the Internet" message, which appears not only on Chrome but also in Safari, Firefox and any other browser. I included a screenshot. I highly doubt it's a hardware problem since this didn't happen with iAtkos or Kalyway distros while using the same apps I mentioned above. How can I solve this issue? Thanks in advance! EDIT: Forgot to mention that I created the installer with MyHack and a retail 10.8 image. I had the same issue with 10.6 and 10.7, both installations created from retail images.
  8. Está acontecendo uma coisa estranha com meu novo hackintosh. Simplesmente ele só inicia sem instalar kext alguma (somente as padrão). Quando instalo algumas kexts essenciais com o [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] (EvOReboot, USB 3.0, NullCPUPowerManagement), o sistema dá KP e não funciona mais. As vezes até inicia, mas trava na tela de login. O que consegui funcionando com a instalação não-modificada: - Teclado - Trackpad - Vídeo (barra transparente) com MacBookPro8,1 - Gravadora O que não consegui ainda: - Som - Wi-Fi - USB (nem 2.0 nem 3.0) O que não testei: - HDMI - VGA - Ethernet - Leitor de cartão SD O que não tem importância (ao menos por enquanto): - HDMI - VGA - Ethernet - Leitor de cartão SD Enfim, a situação é essa! O sistema funciona sem as kexts, com as kexts parece dar um problema e o sistema para de funcionar. Não sei se fiz alguma coisa errada, mas para qualquer efeito, minha configuração está aí embaixo. Estou em busca de kexts certas, o sistema está funcionando com quase nada, está muito ruim usá-lo assim. Som, Wi-Fi e USB são coisas que eu preciso ter funcionando, eu uso muito isso. Mais uma coisa: Como eu atualizo para o 10.7.2? Atualizo agora ou quando estiver tudo certo? Obrigado.
  9. Howdy everybody! I am using BCM4313 -- which is unlucky, because it's not supported by Hackintosh. I installed Mavericks on my Acer Aspire E1-471G and patched my DSDT, everything works perfect, except ELAN Touchpad and Wi-Fi. But that's not the main thing. Can we just simply use Windows Virtual Machine that supports BCM4313 on a Hackintosh that does not support BCM4313. Means that: Hackintosh --> (inside Hackintosh) Windows VM (using VMware Fusion) --> (inside Windows) Recognize BCM4313 and use Drivers for Windows --> search for networks inside Windows --> and transfer the internetconnection host-only from Windows VM to Hackintosh. Now the problem is Windows is not recognizing the BCM4313. Can we just make Windows VM directly check out our laptop specifications without having to read from Hackintosh's system specification (which happened not able to recognize BCM4313) ? Thanks in advance.
  10. So after searching around on & off for 2 days with hardly any results, I thought it would be really convenient to have a list of laptop PCIe half mini cards that would be Lion-compatible. I currently have a thinkpad W520 and looking to swap the one in there (I think it's a realtek). From the looks of this: http://www.notebookreview.com/shared/picture.asp?f=58155 it doesn't look like it would take any other style of card. Any suggestions or successful attempts, please leave em here!
  11. Hello everyone! Last week I received my Broadcom BCM94352Z (model DW1560) from Newegg, installed it into my Dell Inspiron 5558, and I can't get it to work in macOS 10.13.5. I thought that I might have received a knockoff, so I tried it in Linux Mint, and it recognized it as a BCM4352 and worked perfectly! I've tried almost everything I could find online and nothing is working (see below). Any help would be greatly appreciated! Methods I Tried: FakePCIID, FakePCIID_Broadcom_WiFi, BrcmPatchRAM2, BrcmFirmwareRepo I've also used AirportBrcmFixup and BrcmFirmwareData when injecting with Clover Laptop Specifications (Closest to MacBookAir 17,1, using SMBIOS for MacBook Pro 12,1) Intel Core i5-5250U Intel HD 6000 Graphics 8GB RAM 1 TB Hard Drive ALC3234 (apparently equivalent to ALC255 according to the net) Originally Intel Wireless, now BCM94352Z
  12. Samsung i3 NP300E5C-S02IT mi servirebbero i kext video e wi-fi per maverck's 10.9.5 CPU: Intel Core i3 2370M LCD: 15.6 LED HD VRAM: NVIDIA 610M gDDR3 1GB Hybrid MEMORY: 8GB DDR3 133Mhz/4G*1+4G*2 HDD: 500GB ODD: Super Multi Dial Player WIRED: 1GB LAN
  13. Good day everyone! Ever since I installed OS X El Capitan on my machine, I've been getting a very odd problem where the Wi-Fi connectivity dies out after a random amount minutes of watching Netflix or YouTube. Once, it took two hours for this to happen, but the day after, it took two minutes. So far, the only way I've found to fix the problem is by restarting the router which takes a couple of minutes and disconnects the whole house. My wireless card is a TP-Link N900 which has worked without this error before. Also note, that I am a victim of the ATHR: unknown locale: 21 error, but I have applied the working fix. The machine is running OS X El Capitan 10.11.4, but I just updated and am testing the problem. Other than this problem, the machine is quite flawless in performance Computer Specifications - Intel Core i5-4440 - Corsair Vengeance (2)8GB 1600MHz RAM - EVGA GTX 970SC 4GB (running nVidia Web Drivers) - ASUS B85-E/CSM Motherboard - TP-Link N900 If you need it, here's the system report page under Wi-Fi: Software Versions: CoreWLAN: 11.0 (1101.20) CoreWLANKit: 11.0 (1101.20) Menu Extra: 11.0 (1102.32) System Information: 11.0 (1100.1) IO80211 Family: 11.0.1 (1101.24) Diagnostics: 5.0 (500.83) AirPort Utility: 6.3.6 (636.5) Interfaces: en0: Card Type: AirPort Extreme (0x168C, 0x8F) Firmware Version: Atheros 9380: 4.0.74.0-P2P MAC Address: c4:6e:1f:1f:a5:36 Locale: ETSI Country Code: Supported PHY Modes: 802.11 a/b/g/n Supported Channels: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64 Wake On Wireless: Supported AirDrop: Supported Status: Connected Current Network Information: *connected wifi network*: PHY Mode: 802.11n BSSID: 48:5d:36:3a:34:44 Channel: 1 Country Code: Network Type: Infrastructure Security: WPA2 Personal Signal / Noise: -67 dBm / -89 dBm Transmit Rate: 195 MCS Index: 22 Other Local Wi-Fi Networks: *wifi network name*: PHY Mode: 802.11n BSSID: 5c:b9:01:2a:05:cc Channel: 1 Network Type: Infrastructure Security: WPA2 Personal Signal / Noise: -72 dBm / -96 dBm *wifi network name*: PHY Mode: 802.11n BSSID: 6e:e8:f1:e0:9f:70 Channel: 11 Country Code: US Network Type: Infrastructure Security: WPA2 Personal Signal / Noise: -84 dBm / -96 dBm *wifi network name*: PHY Mode: 802.11n BSSID: 6c:70:9f:e0:f1:e8 Channel: 11 Country Code: US Network Type: Infrastructure Security: WPA2 Personal Signal / Noise: -80 dBm / -96 dBm
  14. Hi, I have a working hackintosh with Lion installed on it, version 10.7.2 My computer's specs are intel i3 2310 cpu nvidia 315m 4GB ram BT which doesn't work card reader works OOB Atheros AR5007 (i think, but it's not a problem cause I have the kext for it) I start having problems when I update the system to version 10.7.4 or 10.7.5. When I update Mac OSX, the kext for wireless isn't loaded anymore. So wireless connection stops working. This is strange because I had 10.7.4 previously and wifi worked. Then I had to install lion from scratch and it is not working if I update it to 10.7.4. I also am able to install 10.8 but in that case, the graphics card is not recognised along with the wifi. And in the case of 10.8 the IO80211 kext is loaded but doesn't work. All kexts I use are 64bit. Can anyone help me with this, because I have installed Lion more than 10 times and updated it to try and make it work. Thanks
×