Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'vmsvga2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. (after being advised to move post here... ) Hi all, hopefully a quick one but something I have been trying to configure for some time. In short, installed OSX 10.6 in VMware without any major issues. I am now at the point of trying to configure graphics but I am a bit lost as to what to expect and what to do. To start with I installed VMsvga2_v1.2.4_OS_10.6-7.pkg drivers and I had no issues after reboot. Enabled 3D accelaration in VMWare, also no issues. Tried various options in vmx and Boot.plist but none gives me expected 3D performance. Is there a clear guide on how to set this aspect up? Also, what is the best way of confirming it is working? In my case FrontRow gives blank screen, QuickTime no error but nothing else (doesn't load) and DVD player starts but shows error about no compatible device being found (which from what I read is expected). Any other ways of confirming 3D acceleration is in place? Many many thanks in advance.
  2. Hey guys, Previously I have a VM (on VMware Workstation 10) which runs OSX 10.8 (host is Windows 8), I've installed VMsvga2 on it and it has improved the graphics performance by quite a bit. Today I made a new VM for OSX 10.10 DP1 - it installed fine but VMsvga2 doesn't work properly on it - the desktop wallpaper will just keep flashing on and off (looks like the desktop is constantly crashing and restarting itself), Finder and other apps will just crash as well. So without VMsvga2 the performance is just terrible. Anyone know how to get VMsvga2 to work properly on DP1? Or is there another solution to improving the performance? Thanks.
  3. Hi all, hopefully a quick one but something I have been trying to configure for some time. In short, installed OSX 10.6 in VMware without any major issues. I am now at the point of trying to configure graphics but I am a bit lost as to what to expect and what to do. To start with I installed VMsvga2_v1.2.4_OS_10.6-7.pkg drivers and I had no issues after reboot. Enabled 3D accelaration in VMWare, also no issues. Tried various options in vmx and Boot.plist but none gives me expected 3D performance. Is there a clear guide on how to set this aspect up? Also, what is the best way of confirming it is working? In my case FrontRow gives blank screen, QuickTime no error but nothing else (doesn't load) and DVD player starts but shows error about no compatible device being found (which from what I read is expected). Any other ways of confirming 3D acceleration is in place? Many many thanks in advance.
×