Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'usb3.0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. I can't connect the phone. I tried some ways but no changes. config.plist and information screenshoot attached. I am new so please forgive for information mistakes. **SOLVED** I just changed device information in config.plit (smbios) It should be matched my build, iMac 14,2 just fine right now. config.plist
  2. mrdaino

    Problema con USB 3.0

    Ciao a tutti, da qualche mese ho installato con successo yosemite sul mio pc desktop da me assemblato. Ho però un problema con le usb 3.0. Ho scaricato e installato questa kext: GenericUSBXHCI.kext. In effetti funziona ma ha alcuni problemi. Praticamente ci sono 2 scenari di funzionamento: - se all'avvio del pc ho una chiavetta o un hard disk attaccato a una usb 3.0 il sistema funziona correttamente mostrandomi da subito il dispositivo; - se all'avvio del pc le usb 3.0 sono tutte libere nasce il problema. Per farle funzionare devo attaccare una chiavetta a una usb 3.0 qualsiasi dopodiché devo staccarla e riattaccarla a un'altra porta 3.0, non alla stessa di prima perché altrimenti continua a non funzionare. Questo mi ha portato a pensare, e ditemi se sbaglio, che la kext non venga caricata all'avvio se un dispositivo non è collegato. Qualcuno ha riscontrato lo stesso problema? Idee per risolverlo? Vi lascio i componenti del mio pc: mobo -> asus p8p67 deluxe rev 3.0 cpu -> intel i5 2500 gpu -> asus geforce gtx 760 DirectCU II OC ram -> 8GB corsair vengeance cmz8gx3m2a1600c9
  3. Hi everyone! With the help of UNITOOL (I've tried many of this king before with NO success) I manage to make my USB booting key and finishing my full installation on: * GA H270-HD3-CF * Geforce GT-710 with dual monitor (native nvidia drivers, not the web ones) * intel core i5-7400 (Intel Z370) * Realtek ALC-887 * Wifi AR9287 * RAM = 16Gb * Clover 4411 I attached my specs, if would be useful for any one. EVERYTHING worked nicely except the two front USB3.0, and one random reboot. Any one could have a cloue for this usb 3.0 and random reboot? Thanks a lot! Send me iMac-de-Miguel.zip
  4. Hello. I am unable to boot into Mavericks Installer and Yosemite. This is frustrating as i am able to on vmware. I am using a Dell Inspiron 15 7000 series 7559 laptop where all usb ports are usb 3.0. I am not sure if this is the problem but the usb light turns off after pressing enter at the boot flags screen. Any help would be appreciated. Pictures are attached: My Specs: Intel i7-6700HQ 8gb ram Intel HD Graphics 530 NVIDIA GeForce GTX 960M
  5. mingo86mi

    [AIUTO] USB3.0 Fresco

    Qualche kext per far funzionare l'USB 3.0 della Fresco?
×