Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 't410'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello all. I have tried for DAYS now to get this working, it's an i5 Lenovo T410, and I did the BIOS whitelist, installed what I needed and everything is working flawlessly EXCEPT audio. I have installed many different flavors of AppleHDA, tried VooDooHDA (Not an option, KP every time) and I simply cannot figure this one out. I'm one of those types that if I'm reaching out for tech support, you can know I've tried everything. I even did a codec dump from Ububtu Live USB key, so I am really stuck and this is for a friend i NEED to get this done cause it's been WAY too long. So here is a zip of everything. The DSDT raw and the one I tried edited. The DarwinDumper info. and the AppleHDA, HDAEnabler, and a screen cap from DPCIManager which shows it is a Conexant CX20585 with Codec ID 0x14F15069. Anyone who can help me figure this out I would be most appreciative, thanks in advance. iKahuna The files are here and thanks again to the guru that solves this conundrum,.... https://www.dropbox.com/s/qv8lrtoivjs8br5/T410-Audio-Help-iKahuna.zip
  2. Hi, in this days i start install Yosemite / El Capitan on my Thinkpad T410 I5 Intel HD Graphics, but i have some problem with Clover setup. When i copy all files in a USB with the command /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Install/ --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/ --nointeraction Erasing Disk: 0%... 10%... 20%... 30%...100%... Copying installer files to disk... Copy complete. Making disk bootable... Copying boot files... Copy complete. Done. When i run Clover, i setting all exactly but show me a error, Clover is not compatible with this version, is normal? because for make this usb bootable i use El Capitan. Error: This package is incompatible with this version of OS X and may fail to install. Installing this package may damage your system, and the installation may fail. To stop the program and the installation, click “Cancel Installation”.
  3. Hey, I believe this is the right place to post this. I'm having a lot of troubles installing OSX on my Thinkpad T410. Every way of installing I try results in errors. Most of the time the error is "DSMOS has arrived". Sometimes it then changes to a whitescreen with line scrolling down. Images: I'm pretty sure it has something to do with my GPU. I managed to install Niresh once using the bootflag "GraphicsEnabler=Yes" but I wasn't able to boot after that and the flag never worked again. Not really sure what happened with that. I have tried using myHack, Uni\Beast and iAtkos, all of them result in the same thing. Any help with this would be great, thanks. Specs of laptop: CPU: i5-540M GPU: Either NVS 3100M or Intel HD 5700MHD. At first I thought it was the Intel but i'm starting to think otherwise. I have no real way of checking at the moment as there is no OS installed on the laptop
  4. Hey everyone, I have recently got hold of a T410 laptop for christmas, of which is the Intel HD Graphics version. It has 8GB of RAM and is currently running Windows 7 and requires an old (disallowed to say what bootloader disc to be inside) in order to boot to an install of Snow Leopard I have made. The first thing I did when I got my laptop was install Mavericks using the boot flag: GraphicsEnabler=yes However, I never really knew what to do after the install as it was my first time installing Mac successfully. What I mean by I didn't know what to do, is that it would simply not boot after install. I now know that there are a few Kexts scattered here and there throughout the forums, some contradicting others saying first generation HD Graphics are not supported, whilst others say they are and it has been very confusing. A common error I get whenever booting any kind of installation or even my install of Snow Leopard (which runs fine) is that is says There is an error starting this computer, pausing 5 seconds. Not sure if this means anything, As of now, I can not install Mavericks anymore, not even through the Niresh distro I used to begin with. Some of the time in the verbose mode, there is often an error saying that certain playlists are not found either which can also lead me to believe I need to add some kind of modified version or extra files. One last thing I want to note is that I would like it if somebody could maybe compile me a zip or gather some useful resources such as Playlist files, kexts, and other things that may help me get Mavericks (or even Yosemite now) onto my T410. I have tried all installers, such as Yosemite (through transmac as a distro), I have tried Mavericks (Niresh Distro again), and I have even tried downloading a non-distro and installing it to USB through myHack on Snow Leapoard, and there has been no luck. Thanks for reading this and I hope that maybe somebody can help me get a stable OSX on my Laptop. Forgot to mention another confusion: I don't know how to inject kexts into the USB installer itself, and whether you should do it before or after installation of OSX.
  5. hi guys I'm getting a T410s next week and wanted to know if it's possible to install Yosemite on it. I searched the whole day for any threads regarding this but wasn't able to find anything at all. there are a few posts about the T410s and Maverick but that's it. could the missing UEFI be a problem? do you know any good threads that apply for the T410s OSX installation? thanks and best wishes 12$
×