Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'shutdown'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 41 results

  1. Hello everyone,can you guys help me with some issues of my new hackintosh?I'm running MacOs High Sierra 10.13.6 in my computer (Asus Prime H270-Plus, i5 7400, GTX 1050ti) and i have some issues;1-ShutDown doesn't work (black screen with a spinning circle and it doesn't shut down). Same thing with sleep2-System definition is iMac (Retina 5K, 27inch, late 2015), but it must be late 2017 (kaby-lake cpu)3-Got an issue with my new mouse (logitech mx master 2s): for some reasons i can't use custom keys (keystroke). I've searched on the internet and i figure out that it may be some app-conflict4-My TP-Link TL-WN881ND v2 isn't working. I tried to configure out but it seems not working. Now i'm using an ASUS USB-N13 and it working, but i've spent 16 euros for this card and i want it to work (without kernel panics) 5-I noticed that the cpu-fan runs in a strange way. It it runs steadily, but sometimes the speed increases slightly. Do i need to install cpu-sensor.kext?Everything else is working like a charm and i'm very proud of my 3-weeks spent to make it work.For future upgrade (like new ssd or nwme, because i'm running on an 120gb Sandisk SSD), have i only to paste the actual EFI folder in to my new bootable USB?Anybody can help me? Here is my config.plist config.plist
  2. Can not get the system to shutdown correctly, screen will go black but the fans keep running and power light stays on. Same happens when I attempt to sleep. Any Help would be appreciated.
  3. citydweller

    Long shutdown times

    Hi colleagues, yesterday I successfully finished my Dell T20 (flashed to Dell T1700 BIOS) Hackintosh with macOS High Sierra 10.3.3 and latest updates. As graphics I‘m using an Nvidia Geforce 750 Ti with the current nvidia web drivers. Everything works smooth except the shutdown. The shutdown itself works, also sleep and restarts, but the shutdown and restart (only shutdown procedere) takes 30-40 sec. As file system I‘m using APFS on a Samsung 850 Pro SSD. I‘m using the latest clover and APFS file system drivers, but I have no idea why the shutdown or restart takes so long. Any idea or an idea how to narrow down the problem? Regards, citydweller
  4. Hi there, The title says everything, I got a perfect build, with everything I want, but when I shutdown my hack it turns into rebooting. The build is in my signature. I've tried fix_shutdown in clover, and other patches, and none seem to work. Thanks.
  5. Hello guys! im trying to mount a new mackintosh with other pc that i got. (and this time, with El Capitan) the hardware is: MOBO: Gigabyte Z170-HD3P RAM: 16 GB DDR4 Kingston 2133Mhz PROCESSOR: Intel i7 6700K GPU: AMD Sapphire Radeon HD 6870 I have everything working fine: -USB 3.0 -Audio -Ethernet etc... except Hibernation, that is not working. i have tested to press hibernation button in the apple menu, and it restarted. After of that, the computer can't shutdown. if i press shutdown , the apple menu bar (finder) disappear but the computer stay in the desktop without power off. whats happen ? could you help me with the hibernation? (if is possible, if not, at least i want to can power off jajaja ) i attach my efi folder. thanks for the help!! EFI.zip
  6. Hi all, first of all, my specs: Acer V5-573g, i5-4200U + Intel 8 Series. i'm using Clover+ KernelPM(XCPM). at first i got the shutdown issue, so i applied the patch below to fix it: Before _PTS: OperationRegion (PMRS, SystemIO, 0x1830, One) Field (PMRS, ByteAcc, NoLock, Preserve) { , 4, SLPE, 1 } In _PTS: then the laptop can shutdown/restart successfully in most cases. but after several days, i found that the laptop can't shutdown/restart after long time running when i set the "energy saver": display never turns off(and also never sleep), then after several hours, if i click the shutdown button, the laptop can't shut down.(normally it can) what's stranger is that when i click the restart button, but the laptop shut down actually(but it seems to be not really same as the normal shutdown, it takes a little bit more time)... and if the laptop runs for a several hours and go to sleep automatically, then it can't be woke up from the sleep state, yeah sleep to death... there's no such kind of log information about "CPU halted" when the computer can't be shut down. I would really appreciate if anyone has some ideas and advices of the problems and tell me what i should do! Thanks in advance!
  7. Download-Fritz

    IOGraphicsFamily kernel panic

    Hey guys, Since either Developer Preview 2 or 3 I have a strange problem - a kernel panic occurs on each shutdown and each restart. In addition to that CMOS gets cleared on each shutdown (not on restart). The whole dump is available below. If anyone has the same problem, please provide info on which version of OS X it first happened, if it still happened in the latest you tried and which boot loader incl. version you use. It happened for me since DP2 or 3 all the way through to DP6, beta inclusive. I used quite a few Clover builds, v2795 and onwards. I didn't try the builds since v2800, but there is no sign that any of these could fix the problem (I will try them later, of course, probably in the evening); not even that Clover is the cause of the problem. I might do some experiments with some DPs and Clover versions and will update the thread if I succeed. In mean time please share you experiences. Thank you! Full KP: http://www.pastebin.com/HwM0dyEr
  8. Hey everyone, first time posting, so let's see how this goes. I created my first clover hack on r3079, and everything has been working. I then fixed iMessage, then decided to update to r3094, and now r3113. This is when things get weird. Ever since these updates, whenever I boot my machine, I now am occasionally able to boot into Yosemite fine, but most of the time I have to press the space bar and select "Boot OS X without caches" or the system hangs at halfway through the loading bar. Is there anywhere to forgo this? I've tried rebuilding my caches multiple times, and nothing seems to be working. On top of this, sometimes when I shutdown, my desktop doesn't actually shut down and reboots itself, and I get an error message when OS X boots saying there was a problem with shutting down and the system restarted itself. Can anyone help with this? Additional Info: In my BIOS I have all of the lower Advanced CPU settings disabled, such as EIST and C-States for stability of my overclock. config.plist.zip
  9. csillamfaszlama

    Yosemite USB + Boot problems

    Hi guys! I have recently installed OSX Yosemite on my computer: Gigabyte Ga-z87M-d3h Nvidia Geforce Gt 630 Intel Core i5 4690k So, my problem is, at boot sometimes I get grey screens (like 1 of 3 times), and at shutdown, my computer doesnt stop. It shuts down my screen, but it seems like it hasnt shut completely down. Also, sometimes when I plug my USB sound card in (Focusrite scarlett 18i6), OSX freezes. I use chameleon bootloader. Could you help me what causes this problem?
  10. dontspamagain

    Boot/Shutdown problem

    Hello everyone, This is two days I am facing a problem I can not solve . It makes me completely crazy, that's why I implore you for your help. I have a desktop computer that I use for hackintoshing since 2008, I went through all versions of OS X Leopard and since I never had any worries. After all installed (5 or 6 times) , I 've realized that when I turn off the pc I (  > shutdown ) , thereafter it is impossible to restart OS X. The screen remains frozen AFTER boot: init6 with an fixed " underscore ". The only thing is when I can do is to start on my hard drive where Vista is installed (I'll even display password ) and then restart on my hard drive or is OS X, and there is no problem starting ... For cons , I can restart (  > restart ) , sleep or wake up without any problems. I 'm reinstall , change some options, nothing works arghhhh I took screenshots of my console, my Clover configuration and kexts used below. Note: Kexts are too in S/L/E I now have to go, I'll be right on time. Thank you in advance. clover_config_1.tiff clover_config_2.tiff clover_config_3.tiff clover_config_4.tiff clover_config_5.tiff console_log_1.tiff console_log_2.tiff console_log_3.tiff console_log_4.tiff console_log_5.tiff console_log_6.tiff console_log_7.tiff kexts_efi_sle_part.tiff
  11. Hey guys, since I cannot find a solution to my problem anywhere, I think it is time once again to start a thread and ask you. As the title says, Mavericks won't shut down completely. It just gets to the point where my screens have turned off, but fans, blu-ray drive, etc. are still running, forcing me to manually hit the power button for 4 seconds. Interestingly restart works just fine (restart fix is applied, but I think it would even work without). Also my shutdown log is apparently ok. Your help would be greatly appreciated! Lukas
  12. Hi guys, I made a proper install of Mavericks on my PC everything was working fine and today when I booted my OS X partition it shutdown after the greyscreen. I've already repaired the permissions with the usb key partition. I've tried to start with -x -v but it don't event boot here is the screenshot of what I got. Here is my config : Intel Core i5-2500K 3.3GHz ASUS Maximus IV Gene-Z SSD OCZ Vertex3 120Gb AMD Radeon R9 270X Thank for your help.
  13. I'm running 10.10.4 with Clover Bootloader Everything works find except I couldn't shutdown my computer completely (The Power LED is still on and the Fan is still spinning) Tried a lot of solutions on the forum but none of it works. Can someone help me out? Here's my setup and configuration files Motherboard: GA-P67A-UD3R-B3 CPU: 3.39 GHz Intel Core i7 Graphic: AMD Radeon HD 6xxx 1024 MB SSD: Intel 256GB I attach the bootLog, Clover config file, DSDT and SSDT file and here's the kexts I currently use: FakeSMC.kext GenericUSBXHCI.kext realtekALC.kext RealtekRTL8111.kext Restart function kind of works.... (after the shutdown process, the LED and the fan will still on for like 30 secs before it start to boot ) Please help me solve this problem... I'll try any solution if possible! and if you need any other information, I'll post it up asap thank! BootLog_20150901.txt clover_config_DSDT_SSDT_20150901.zip
  14. Hola! Necesito ayuda para solucionar este problema. Instalé Sierra en mi Hackintosh, en un disco SSD. Todo parece funcionar de maravilla. Pero, cuando apago la computadora, se reinicia. La única forma de apagarlo haciéndolo manualmente apretando el botón en el CPU. Además, cuando se reinicia me aparece una pantalla, justo después del bootloader de Clover, con un letrero "Su computadora se reinició por un error". Y también al terminar de cargar Sierra sale una ventana que también tienen un mensaje de error al reinicio. Una vez en Sierra, todo vuelve a funcionar bien. Es sólo el apagado. He intentado mi maneras y no consigo arreglar el error. Ya modifiqué el config.plist para seleccionar el FIXshutdown. También seleccioné Halt Enabler y modifiqué el dakewake. Ninguno funcionó! Leí que el error podría arreglarse si deshabilitaba el Wake up LAN en mil BIOS. Lo busqué pero no tengo esa opción. No esta incluso después de actualizar la BIOS. También he intentado usando diferentes SMBIOS para nombrar a mi computadora. Probé iMac14.2, iMac 13.2 y MacPro 5.1 y hasta ahora ninguno me ha funcionado. Incluso intenté modificar el DSDT de el SMBIOS que seleccionaba para incluir un código que fuerza el apagado. Logré que se apagara la pantalla, pero nunca el CPU, con lo cual aún necesito el apagado manual y la próxima vez que inicio me salen las pantallas de error. Intenté borrando el archivo emuvariableuefi-64.efi que según lei en un comentario a alguien le funcionó. A mi no me funcionó porque de hecho ni siquiera tenía el archivo. Finalmente, me descargué un parche de DSDT para mi tarjeta madre y lo apliqué, desafortunadamente no ayudó en nada. Si alguien me puede ayudar, sería increíble... YA ME QUEDÉ SIN IDEAS y no encuentro nueva información en internet de qué poder hacer. M compu tiene estas características: Tarjeta madre: GA Z77-DS3H CPU: Intel i5-3570 3,4 GHz Tarjeta gráfica: GTX 660 Ti Gracias!!!
  15. got my 10.7.3 running via Niresh installer. i noticed that if i soft restart my system, i get a kernel panic and when i hard restart it, i get another KP. but on the 3rd hard restart, boot goes as normal. regarding the shutdown problem, i just noticed it this morning. after powering on my PC after shutting it down last night, it hangs after the grey Apple logo and when I do a hard restart it, my PC would just turn off and on without reaching POST. boot only went as normal after I unplugged it from the power source. any help please. thanks! i'll attach my screenshot of the KP when i reach home.
  16. Hi, I'm running mavericks and everything works just fine, except for the shutdown and restart processes. The system shuts down but the computer doesn't, it stays powered on. Here's my Shutdown System log: 11/11/13 23:28:33,178 shutdown[367]: SHUTDOWN_TIME: 1384208913 177539 11/11/13 23:28:33,193 Dock[155]: XPC error messaging com.apple.IconServicesAgent: Connection interrupted 11/11/13 23:28:33,194 Dock[155]: XPC error messaging com.apple.IconServicesAgent: Connection invalid 11/11/13 23:28:33,202 ntpd[113]: ntpd exiting on signal 15 Any suggestions? Thanks in advance, Luca
  17. As per the title, I have Yosemite running well, using Clover as a bootloader, but while the computer seems to wake from sleep OK, there is a problem, as it will abruptly shut down 5 - 10 minutes later. I haven't had these shutdowns except after waking from sleep. Attached is my Clover config.plist I am using an off-the-shelf DSDT.aml which I found for my motherboard, but which I guess may not be 100% right for my components. I've attached that too. Any suggestions on settings to tweak, or where to start looking for clues? config.plist.zip DSDT.aml.zip
  18. Rickys

    Problema Mavericks Samsung R540

    Salve da tutti, ho da poco effettuato un hackintosh sul mio samsung r540 Purtroppo ho un fastidiosissimo problema! quando eseguo alcune applicazioni (ad esempio System Info) il pc si spegne inspiegabilmente! non so cosa fare e capita troppo spesso :/ aiuti? Grazie
  19. Hi all, Since 10.11.x and a fresh installed system I have the problem that I can't shutdown. When I shutdown the regular way with the Finder, than everything quit, even the Finder but the Dock stays. Nothing else happens. Not even after an hour. I still can startup apps though but as soon all apps are closed then I have an empty desktop again with no menubar but only the Dock. Console doesn't show me really a big problem from the moment I choose shutdown: 15/11/15 14:39:09,214 WindowServer[175]: CGXGetConnectionProperty: Invalid connection 54795 15/11/15 14:39:09,215 spindump[542]: Got xpc error message in libspindump client connection: Connection invalid 15/11/15 14:39:09,215 garcon[555]: host connection <NSXPCConnection: 0x7fc0831155d0> connection from pid 403 invalidated 15/11/15 14:39:09,215 garcon[555]: Garcon destroyed (0 alive). 15/11/15 14:39:09,215 WindowServer[175]: CGXGetConnectionProperty: Invalid connection 54795 15/11/15 14:39:09,215 WindowServer[175]: CGXGetConnectionProperty: Invalid connection 54795 15/11/15 14:39:09,215 WindowServer[175]: CGXGetConnectionProperty: Invalid connection 54795 15/11/15 14:39:09,216 syncdefaultsd[1274]: SecTaskLoadEntitlements failed error=3 15/11/15 14:39:09,216 WindowServer[175]: CGXGetConnectionProperty: Invalid connection 54795 15/11/15 14:39:09,220 syncdefaultsd[1274]: com.apple.finder has been removed from syncing apps. 15/11/15 14:39:14,234 pkd[414]: client 1308 plug-in com.getdropbox.dropbox.garcon election := 1 The weird thing is that I can shutdown via Terminal by doing sudo Halt command. I'm using latest Clover (v3320) with shutdown_fix checked but uncheck that doesn't help. Also using a patched DSDT.aml so maybe something there is wrong but I'm not that good in DSDT patches. I attached my dsdt for the person who is so kind to take a look at it. Any other input appreciated. Thanks, BiTRiP DSDT.aml.zip config.plist.zip
  20. jlmr02

    NVidia GTX 970 panic on shutdown

    Hello everyone, I'm now working on my first (and somewhat accidental) Hackintosh. I just built my first PC and couldn't get along with Linux, so decided to try and install Mac OS X. So far, almost everything is working great, I have but one problem: Shutdown (or reboot) is rather abrupt and when I log back in, I get the message that my "Mac restarted because of a problem". The error report (see below) mentions a kernel panic. Although it is relatively minor inconvenience, this abrupt shutdown can't be good. I already had one really bad HFS+ corruption (but this could also be because of the Paragon HFS-drivers on the Windows side...). Error report: *** Panic Report *** panic(cpu 1 caller 0xffffff800041e80a): Kernel trap at 0xffffff7f80fa158f, type 14=page fault, registers: CR0: 0x0000000080010033, CR2: 0x0000000000000020, CR3: 0x00000001f3f42033, CR4: 0x00000000001626e0 RAX: 0x0000000000000000, RBX: 0x0000000000000000, RCX: 0x0000000000000000, RDX: 0x0000000000000000 RSP: 0xffffff811026bb90, RBP: 0xffffff811026bba0, RSI: 0x000000000000000e, RDI: 0x0000000000000000 R8: 0x0000000000000027, R9: 0xffffff801904926b, R10: 0x000000000000000c, R11: 0x0000000000000017 R12: 0xffffff8000b10688, R13: 0xffffff801916f800, R14: 0xffffff801916f800, R15: 0xffffff801916a800 RFL: 0x0000000000010246, RIP: 0xffffff7f80fa158f, CS: 0x0000000000000008, SS: 0x0000000000000010 Fault CR2: 0x0000000000000020, Error code: 0x0000000000000000, Fault CPU: 0x1 Backtrace (CPU 1), Frame : Return Address 0xffffff811026b840 : 0xffffff800033a811 0xffffff811026b8c0 : 0xffffff800041e80a 0xffffff811026ba80 : 0xffffff800043a443 0xffffff811026baa0 : 0xffffff7f80fa158f 0xffffff811026bba0 : 0xffffff7f80f4d505 0xffffff811026bbe0 : 0xffffff7f80eff8d0 0xffffff811026bc70 : 0xffffff7f80ef78ac 0xffffff811026bcb0 : 0xffffff7f80f4e164 0xffffff811026bd00 : 0xffffff80008b85b1 0xffffff811026bd50 : 0xffffff80008ff0b5 0xffffff811026bdc0 : 0xffffff80003ea95e 0xffffff811026be10 : 0xffffff800033e91c 0xffffff811026be40 : 0xffffff80003235a3 0xffffff811026be90 : 0xffffff8000333e8d 0xffffff811026bf10 : 0xffffff800040a142 0xffffff811026bfb0 : 0xffffff800043ac66 Kernel Extensions in backtrace: com.apple.iokit.IOGraphicsFamily(2.4.1)[6D99A3BE-D531-3780-880B-13F2FC894A4A]@0xffffff7f80eed000->0xffffff7f80f33fff dependency: com.apple.iokit.IOPCIFamily(2.9)[766FC23F-452C-3B74-951C-598BB17BCF06]@0xffffff7f80b24000 com.apple.nvidia.driver.NVDAResman(10.0)[53CC0E05-7382-336C-8239-AE884D6CA71A]@0xffffff7f80f4a000->0xffffff7f811cafff dependency: com.apple.iokit.IOPCIFamily(2.9)[766FC23F-452C-3B74-951C-598BB17BCF06]@0xffffff7f80b24000 dependency: com.apple.iokit.IONDRVSupport(2.4.1)[F4738C55-B507-3627-A9CA-3D29A5230A03]@0xffffff7f80f34000 dependency: com.apple.iokit.IOGraphicsFamily(2.4.1)[6D99A3BE-D531-3780-880B-13F2FC894A4A]@0xffffff7f80eed000 dependency: com.apple.AppleGraphicsDeviceControl(3.7.21)[4700601D-3FEB-3B86-B2BA-8D71AF84D1C4]@0xffffff7f80f44000 BSD process name corresponding to current thread: WindowServer Boot args: slide=0 dart=0 nvda_drv=1 kext-dev-mode=1 Mac OS version: 14A389 Kernel version: Darwin Kernel Version 14.0.0: Fri Sep 19 00:26:44 PDT 2014; root:xnu-2782.1.97~2/RELEASE_X86_64 Kernel UUID: 89E10306-BC78-3A3B-955C-7C4922577E61 __HIB text base: 0xffffff8000100000 System model name: iMac14,2 (Mac-27ADBB7B4CEE8E61) System uptime in nanoseconds: 3343280190 last loaded kext at 3324861910: com.apple.driver.ApplePlatformEnabler 2.1.0d1 (addr 0xffffff7f825aa000, size 20480) loaded kexts: org.netkas.driver.FakeSMC 1123 com.apple.driver.ApplePlatformEnabler 2.1.0d1 com.apple.driver.AGPM 100.14.37 com.apple.driver.X86PlatformShim 1.0.0 com.apple.driver.AppleMuxControl 3.7.21 com.apple.driver.ACPI_SMC_PlatformPlugin 1.0.0 com.apple.driver.AppleBacklight 170.4.12 com.apple.iokit.IOBluetoothSerialManager 4.3.0f10 com.apple.driver.AppleHDAHardwareConfigDriver 266.5 com.apple.driver.AppleHDA 266.5 com.apple.iokit.IOUserEthernet 1.0.1 com.apple.driver.AppleUpstreamUserClient 3.6.1 com.apple.Dont_Steal_Mac_OS_X 7.0.0 com.apple.GeForce 10.0.0 com.apple.driver.AppleOSXWatchdog 1 com.apple.driver.AppleHWAccess 1 com.apple.driver.Apple16X50ACPI 3.2 com.apple.driver.AppleHV 1 com.apple.driver.AppleMCCSControl 1.2.10 com.apple.nvidia.NVDAStartup 10.0.0 com.apple.iokit.SCSITaskUserClient 3.7.0 com.apple.driver.AppleFileSystemDriver 3.0.1 com.apple.AppleFSCompression.AppleFSCompressionTypeDataless 1.0.0d1 com.apple.AppleFSCompression.AppleFSCompressionTypeZlib 1.0.0d1 com.apple.BootCache 35 com.apple.driver.XsanFilter 404 com.apple.iokit.IOAHCIBlockStorage 2.6.5 com.apple.driver.AppleUSBHub 705.4.1 com.apple.driver.AirPort.Atheros40 700.74.5 com.apple.driver.AppleAHCIPort 3.0.7 com.apple.driver.AppleUSBEHCI 705.4.14 com.apple.driver.AppleUSBXHCI 705.4.14 com.apple.driver.AppleACPIButtons 3.1 com.apple.driver.AppleACPIEC 3.1 com.apple.driver.AppleRTC 2.0 com.apple.driver.AppleHPET 1.8 com.apple.driver.AppleSMBIOS 2.1 com.apple.driver.AppleAPIC 1.7 com.apple.nke.applicationfirewall 161 com.apple.security.quarantine 3 com.apple.security.TMSafetyNet 8 com.apple.driver.AppleGraphicsControl 3.7.21 com.apple.driver.IOPlatformPluginLegacy 1.0.0 com.apple.driver.X86PlatformPlugin 1.0.0 com.apple.driver.IOPlatformPluginFamily 5.8.0d49 com.apple.driver.AppleBacklightExpert 1.1.0 com.apple.driver.DspFuncLib 266.5 com.apple.kext.OSvKernDSPLib 1.15 com.apple.iokit.IOAudioFamily 200.6 com.apple.vecLib.kext 1.2.0 com.apple.iokit.IOSurface 97 com.apple.iokit.IOBluetoothFamily 4.3.0f10 com.apple.iokit.IOAcceleratorFamily2 156.4 com.apple.nvidia.driver.NVDAResman 10.0.0 com.apple.AppleGraphicsDeviceControl 3.7.21 com.apple.driver.AppleSMBusPCI 1.0.12d1 com.apple.iokit.IOUSBUserClient 705.4.0 com.apple.iokit.IONDRVSupport 2.4.1 com.apple.driver.AppleSMC 3.1.9 com.apple.driver.AppleHDAController 266.5 com.apple.iokit.IOHDAFamily 266.5 com.apple.driver.Apple16X50Serial 3.2 com.apple.iokit.IOSerialFamily 11 com.apple.driver.AppleSMBusController 1.0.13d1 com.apple.iokit.IOGraphicsFamily 2.4.1 com.apple.driver.AppleUSBHIDKeyboard 175.5 com.apple.driver.AppleHIDKeyboard 175.5 com.apple.iokit.IOUSBHIDDriver 705.4.0 com.apple.driver.AppleUSBMergeNub 705.4.0 com.apple.iokit.IOSCSIBlockCommandsDevice 3.7.0 com.apple.iokit.IOUSBMassStorageClass 3.7.0 com.apple.iokit.IOSCSIArchitectureModelFamily 3.7.0 com.apple.driver.AppleUSBComposite 705.4.9 com.apple.iokit.IO80211Family 700.52 com.apple.iokit.IONetworkingFamily 3.2 com.apple.iokit.IOAHCIFamily 2.7.0 com.apple.iokit.IOUSBFamily 705.4.14 com.apple.driver.AppleEFINVRAM 2.0 com.apple.iokit.IOHIDFamily 2.0.0 com.apple.driver.AppleEFIRuntime 2.0 com.apple.iokit.IOSMBusFamily 1.1 com.apple.security.sandbox 300.0 com.apple.kext.AppleMatch 1.0.0d1 com.apple.driver.AppleKeyStore 2 com.apple.driver.AppleMobileFileIntegrity 1.0.5 com.apple.driver.AppleCredentialManager 1.0 com.apple.driver.DiskImages 389.1 com.apple.iokit.IOStorageFamily 2.0 com.apple.iokit.IOReportFamily 31 com.apple.driver.AppleFDEKeyStore 28.30 com.apple.driver.AppleACPIPlatform 3.1 com.apple.iokit.IOPCIFamily 2.9 com.apple.iokit.IOACPIFamily 1.4 com.apple.kec.Libm 1 com.apple.kec.pthread 1 com.apple.kec.corecrypto 1.0 I'm using: Clover An NVidia GTX 970 Graphics card NVIDIA Web drivers (343.02.02f01) Mac OS X Yosemite 10.10.1 Because of the kernel report I think it has something to do with the video drivers. I've already tried: Reinstalling the NVidia drivers. Messing with settings in Clover I don't really understand. It would be great if you could help to diagnose and/or fix this problem. Please tell me what other information I would need to post, or what steps I could take to diagnose the problem myself. Thanks!
  21. Hi, I have installed El Capitan (downloaded from App Store) with [url=&quot;http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/&quot;]#####[/url] method (Clover bootloader). Everything worked out of the box (except audio which I fixed with [url=&quot;http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/&quot;]#####[/url]) but my new hackintosh does not turn off. Reboot is working just fine. Shutting down through UI turns off the monitor but hdd and CPU keep running. I tried sudo halt and it used to turn off the PC immediately but this is not a healthy shut down method and it is not working anymore. I tried sudo shutdown -h now but it could not turn off. My system: GA-P43-ES3G Intel Core 2 Quad Q9300 Using NullCPUPowerManagement kext with SMBIOS iMac9,1 I am not using a patched DSDT simply because everything worked out of the box. I am using a USB mouse and a USB camera and both were recognized and working flawlessly. Anyone that can help me? Thanks!
  22. Pjotterke

    X58A-UD3R no shutdown

    I vanilla installed Sierra, using CHris1111's USB installer and Realtek81xx.kext and Voodoo.pkg. Everything works fine except shutdown . Need some help there. I discovered that when I close alle windows and log off (and in again) and immediately {censored} down it works oké. But when open a app and shutdown, the led keeps burning and the fans keep turning. Under Mavericks I used a edited DSDT. Will this work under Sierra as well? Since I'm new to Clover ... what do I have to do to make the DSDT working? Anyone familiar with this problem (and solution)? grtz
  23. Hi, my machine (see signature) sleeps and wakes up nicely, but sometimes I can't wake it up. Turns out that then it actually has shut down completely and is about to do a complete fresh boot.. I can't remember having this kind of issue so far, so if someone has any clue I would be very thankful..
  24. ¡Hello Guys! im here with a new build to make a fully working Hackintosh. The components are: -Gigabyte H270 HD3 -i5 7400 -8 GB Ram Corsair LPX 2400 MHZ -Samsung 850 evo 250 GB SSD -Integrated Kabylake graphics All are working and bootable but I have 3 problems: -Audio Realtek ALC 887 is not working (I tried with kexts but it doesn't shows anything) -The system restart when I press shutdown -I can only show 1 monitor when I have 2 plugged, (one in HDMI Port and the other in DVI Port) Could you help me with these? ¡thanks you so much!! Here are my files and clover folder: CLOVER.zip iMac ioreg.zip Send me iMac.zip
  25. Hi Geeks, I Had a very annoying Message while booting the iAtkos v7,i just capture a snap-sort of the display message which i had attached with this post, and also a video that will define when the message is been displayed, please help me guyz if anyone had this issue before or know how to get rid of this issue please share. Thank You in Advance & Sorry for Low resolution attachments. Link to the Video : https://www.dropbox....01112_12.32.3gp
×