Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'serial number'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, I've been trying to make my perfect Hackintosh for weeks now. It has been working very well for quite some time, but yesterday as I installed my original Apple WLAN and Bluetooth card (for continuity) I couldn't log back into iMessage/Facetime (had to sign out and back in to iCloud). When I originally tried to get iMessage working, it was a struggle even though using Clover. I finally got it working using a real iMac serial number and calling Apple about the customer code. Now this time when it gave me the code, I read even more about it and found that I had to have a (generated) unique serial number. I followed this guide for iMessage: http://www.tonymacx86.com/general-help/110471-how-fix-imessage.html#post795297 After changing this I just called Apple and the guy was asking me for my serial number which he couldn't identify. In the guide it said your serial needs to be unique, valid but unregistered, which on selfsolve.apple.com should give you the message "We're sorry, the number you have provided cannot be found in our records. Please verify the number and try again" which it shows for mine. Anyway, the Apple guy finally said he won't need the serial number just the customer code and after he told me to log in.. it still didn't work, iMessage would show me the same customer code to call Apple. He tried to solve the problem, asked more and more things and I finally told him I had to go, as I didn't want him to find out about my hackintosh. But here's my problem, I want to get it working and I shouldn't change my serial once again, shouldn't contact Apple again without understanding what the problem is and fixing it. I wonder if it has something to do with my ROM value. When I run iMessage Debug the value looks like this, contains a space: ROM: <4246da1f bf56> The values for ROM and MLB are injected by Clover, my MLB is the serial number followed by five random numbers so this should be fine. Any ideas? Any help is very appreciated Thanks, Moritz
  2. Hi, Recently was having problems with the app store and upgrading to Sierra. Read a few guides and it turned out one of the reasons was my serial number was blacklisted on the Apple support site. So according to the guide you have run either chameleon wizard or clover configurator to randomly generate a new one which I did but Apple's support site rejected each one. So possibly Apple has figured out the algorithms these apps use to generate serial numbers? In anycase I finally found one that works somewhere but was just wondering if I use a serial number that may match some other system wouldn't that cause issues with imessage and icloud mixing up who is who? Also was wondering about how safe is that and do you guys just turn those features off anyhow? Thanks
  3. I'm currently running my VM on OSX 10.8.3 and I have fully spoofed my machine as a legitimate Macbook Pro (with Chameleon Wizard), with an Applecare covered retina display serial number. I can successfully use iCloud, but when I try to use iMessage it asks me to contact apple support. If someone could help me out that would be great, thanks! I used this guide to spoof my VM.
×