Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'problems mojave'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi guys i have a problem install macOs Mojave on my PC, I have this configuration:CPU: Ryzen 7 2700X;GPU1: GTX 970 Strix(For game rendering and 144Hz Monitor);GPU2: GTX 750ti Strix(For 2nd monitor rendering to get 100% performances from 1st 144Hz Monitor);MotherBoard: MSI x470 GAMING PLUSHard Disk 1 (Windows 10): Samsung EVO M.2;Hard Disk 2 (For Storage): RAID (1) between two hard disks;Hard Disk 3 (For Mojave): Kingston SSD 120GB;I have created my USB with this: Create Bootable USB Code: sudo /Applications/Install\ macOS\ Mojave.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/USB -- /Applications/Install\ macOS\ Mojave.app -- nointeract && say Done. Clover Settings: Boot: Verbose; dart=0; nv_disable=0; kext-dev-mode=1; GraphicsEnabler=No; XMPDetection = No. Cpu: C6. Devices: (Not Enabled = [ ] - Enabled = [-] - Full Enabled [✓]) Inject (Full Enabled); Add ClockID (Full Enabled); FixOwnership (Full Enabled); Gui: (Not Enabled = [ ] - Enabled = [-] - Full Enabled [✓]) Enabled (Full Enabled); Screen Resolution: 1920x1080; Kernel and Kext Patches: (Not Enabled = [ ] - Enabled = [-] - Full Enabled [✓]) Apple RTC (Full Enabled); KernelPm (Full Enabled); SMBIOS: iMac(18,3); System Parameters: Inject Kexts = Yes; Inject System ID; Used Kexts: FakeSMC FakePCIID NVIDIA WEB LILU BIOS: VT-d = Disabled; XHCI Hand-Off = Enabled; Legacy USB Support: Enabled; Hard Disk: AHCI Mode; Selection Mode: Legacy + EUFI; Clover Install Log: Full Error Log:
×