Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'postinstall'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi I wonder if you can help me out guys. I have few issues here • First when I boot the clover entry screen do not show the disk icons until i press enter (If I disconnect the keybord all is smooth, clover start, shows disk icons and boot from Mojave) • Second Randomly the keyboard and mouse become pretty unstable. The mouse cursor start flashing or the keyboard start to type repetedly <<<<<<<<<<< when i Press the spacebar or some other button (this behaviour is applied to all keyboard I have tried, actually 3 different ones) -------------------------------------------------------------------- KB and Mouse are plugged on a USB 3.0 ports I have tried to reset the keyboard Pref but NO LUCK I have changed Keyboard - Same error -------------------------------------------------------------------- I enclose IOREGregistry and config.plist MY CURRENT BUILD ASROCK Z270 PRO4 i7 7700K 32GB DDR4 Gigabyte GTX 760 I believe that there is some code conflict but I have no idea what is wrong Please HELP Cheers Franco config.plist iMac di imac27.ioreg.zip
  2. weirdo77

    Network Issues

    I have Broadcom Corporation NetXtreme BCM5751 Gigabit Ethernet NIC, but when I try ro install the kext for it, it gives me an error about kern architecture type. Is there any way to run 32 bit kexts on a 64 bit OS? If not, how do I install Snow Leopard in 32 bit mode using chameleon boot loader? Attached is the kext I am trying to use. AppleBCM5751Ethernet.kext.zip
×