Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'post'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 11 results

  1. Hi guys, how are you? Maybe some of you remember that in our old Forum we has a tool called "Report", this little one here: Now, with this new Forum, we need pay attention, because seems that it's hidden, but not! You just need put the mouse cursor above the post, and done, you'll be able to report. Watch these videos... Report post: report button.mov Some options: report options.mov Report a file - E.g: Broken, Piracy, etc... download.mov You can use this tool in the following situations: Spam Offensive post by a user I hope that all of you can use this tool with wisdom. Then we can have a more organized place.
  2. Hi all, new user here. I followed the shilohh guide i7-4930k-asus-rampage-iv-extreme-32gb-ram-gtx-770-4gb-success(and some other guides fresh installing) and everything works great but my cpu is flat at 1.2Mhz. I tried every guide here, in olarila and in "others" but nothing works. Surely I'm doing something wrong but I cannot guess what it is. Also tried nullcpu etc.. My specs are: Rampage IV Extreme i7 3930k Gtx 980 Mac OS X 10.12.6 I made my own SSDT too. C1E is enabled. I leave my Clover Folder here in case someone can shed some light because I'm starting to be desperate. Thank you in advance Cheers CLOVER.zip
  3. Salve raga, potete aiutarmi a trovare le kext per il mio HP pavilion g6 1364sl? Ho appena completato l'installazione, ma mancano molte kext.
  4. Hey guys i cannot use apple store. i am already using EthernetBuiltIn. I have deleted multiple times the files in /Library/Preferences/SystemConfiguration. I then restarted but it still wont work. I also have changed my serial number multiple times and i still can't use apple store. I don't have built in Lan since i have a ultra book. currently i am using a Atheros 9285 wifi card. here is my system setting network info Thanks for your help ! Wi-Fi: Type: AirPort Hardware: AirPort BSD Device Name: en0 IPv4 Addresses: 192.168.178.26 IPv4: Addresses: 192.168.178.26 ARPResolvedHardwareAddress: 9c:c7:a6:09:52:e7 ARPResolvedIPAddress: 192.168.178.1 Configuration Method: DHCP Interface Name: en0 Network Signature: IPv4.Router=192.168.178.1;IPv4.RouterHardwareAddress=9c:c7:a6:09:52:e7 Router: 192.168.178.1 Subnet Masks: 255.255.255.0 IPv6: Addresses: fd00::225:d3ff:fe85:7a8e, fd00::e5b4:1bdc:96cb:8128 Configuration Method: Automatic Interface Name: en0 Prefix Length: 64, 64 DNS: Domain Name: fritz.box Server Addresses: 192.168.178.1 DHCP Server Responses: Domain Name: fritz.box Domain Name Servers: 192.168.178.1 Lease Duration (seconds): 0 DHCP Message Type: 0x05 Routers: 192.168.178.1 Server Identifier: 192.168.178.1 Subnet Mask: 255.255.255.0 Ethernet: MAC Address: 00:25:d3:85:7a:8e Media Options: Media Subtype: Auto Select Proxies: Exceptions List: *.local, 169.254/16 FTP Passive Mode: Yes Service Order: 0
  5. Hi to all! I succesfully install snow on virtualbox and the combo update 10.6.7 works like a charm but i have problems with post installation, i try to install my hack, chameleon, [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and non of them boot succesfully after installing it. i try legacy kernel 10.7.0 too but nothing seems to work. What i'm doing wrong? Sorry for my english, i'm spanish native. Thanks in advance to all.
  6. Hi guys, I have HP envy 4 1104tu (i5 3317u) My specs are: http://postimg.org/image/6e2nysllh/ I am able to boot using Chimera but I am getting an error using Clover The error is: http://postimg.org/image/w3rcvbnur/ video : http://unloadfile.com/fcc91cf8d4be08fa I also need help in getting this things to work: Audio ( controller: Intel Panther: IDT HD audio) USB ( controller: Intel Panther: IDT 3.0) Brightness Control Battery %. Please and Thank You.
  7. Ciao a tutti. Sono riuscito ad installare Lion 1.7 retail sul mio portatile in firma. La buona riuscita e dovuta anche (e soprattutto!) a Khris801822 che mi ha dato ( e mi sta dando ancora ;-)) una grossa mano. Ho seguito la guida (http://www.insanelym...pic=258485&st=0) presente nel forum. Tutto è andato a buon fine. Appena sono riuscito ad accedere alla scrivania ho aggiornato in safe mode (-x) alla versione 10.7.3 con la combo. Ora vorrei ottimizzare l'hack. Nella cartella Extra della penna usb ho sistemato i seguenti kext: fakesmc.kext, evoreboot.kext e NullCPUPowerManagement.kext. In realtà non so se gli ultimi due fossero necessari, ma io li ho messi per non perdere tempo e riuscire ad avviare. Proverò successivamente a toglierli uno alla volta per vedere cosa succede. Alle brutte li reinserisco. (Grazie Khris) Ho installato il kext per la scheda wifi bcm4311 (preso da snow leopard) ed ora è perfettamente funzionante. La scheda video (geforce Go 7300) è riconosciuta nativamente. Non ho dovuto applicare nessun kext, ho solo Graphics Enabler=Yes al boot (il boot lo faccio partire a 32 bit, altrimenti la scheda video mi causa il kernel panic. Qe/ci sono abilitati, risco a vedere trasparente la barra del menu in alto. Per il touchpad e la tastiera ho usato due kext trovati sul web per lion. Installati successivamente il s/l/e. Per l'installazione del sistema operativo ho usato una tastiera ed un mouse usb. Cose ancora da abilitare: Sleepenabler (anche se disattivo la sospensione dei dische e del pc, lasciando solo attivo lo spegnimento del video, quando tocco il pad o premo un tasto lo schermo si retroillumina ma non mi mostra la scrivania rimane nero. Succedeva anche in iatkos). Non me lo spego, chiedo aiuto. Lettore Card Etherneth (la mia scheda è la intel pro/100 ve) Audio ALC862 (Per quando riguarda quest'ultimo su iatkos mi andava con voodooHDA v.2.2 (se non erro) ma quando alzavo al massimo screcciava leggermente.) Non ho DSDT. Non so come procurarmelo. Ora studierò un pò l'argomento partendo dalla base, anche se credo che mi servirà comunque l'aiuto di qualcuno veramente preparato.
  8. trevorftard

    Help with post installation

    I have successfully installed OSX 10.7.2 and Chameleon Bootloader on my HDD. I can access Chameleon, but after starting OSX, it immediately restarts my computer. Are there BIOS settings that need modifying, or do I need to give Chameleon a special command to boot this properly? My specs are: Motherboard: Intel DH67GD Processor: Intel Core i7-2600 @3.40GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 520 RAM: 8Gb DDR3 @ 665.3MHz In case my description is far too vague I have attached my BIOS settings as well as more CPU info. I would greatly appreciate any help with this. TREVOR-PC.txt
  9. Hello newcomer, As i saw that many users upload their config.plist or SMBIOS.plist with non deleted S/N and MLB, ROM values. Noobs please never upload your unique machine values like ROM, MLB, Serial Number or System UUID. If you upload these values your Apple ID will be suspended form Apple services (AppStore, FaceTime, iCloud, iMessage, iTunes ...) directly, because some other noobs will try to "clone" your system as described here. It is an easy process ... simply remove these information from your uploaded media as blurring the data (watch here) or as removing / censoring the files for upload (watch here) Thank you for your attention and have a good start, here, in the forums at Insanelymac. P.S. don't blame me for this shared serial. I had found it just before i wrote this guide .
  10. Ciao ragazzi, chiedo a voi esperti per risolvere il problema. Avevo gia installato Mac osx (ideneb) qualche tempo fa sul mio Toshiba (in firma) e tranne la wifi (non supportata) riusciva ad avviarsi e ad essere stabile. Settimana scorsa ho deciso di provare Lion e dopo aver creato la partizione sul mio hard disk ( nell'altra ho Win 7) e letto molto dal forum ho tentato. Inizializzato il disco, seleziono i Kext. Ho lasciato selezionati quelli di default e mi sono limitato ad aggiungere il quello per la scheda video nvidia GeForce go 7300 (TurboCache 256MB) e quelli per la tastiera/touchpad. Tutto liscio fino a 3 minuti dalla fine dove la barra di installazione si bloccava nonostante l'hard disk continuasse a lavorare. Cosi ho aspettato, poi il notebook si è riavviato. Dal boot ho selezionato la partizione di Lion, ha iniziato a caricare,mela con la rotellina, poi il messaggio in piu lingue: dovevo spegnere il sistema tramite il pulsante power e poi riaccendere..... Allora, nonostante io non sia un esperto in materia Mac osx, ho pensato di digitare alcuni comandi imparati leggendo. Lion si avvia solotanto se da boot digito -x (che dovrebbe essere la modalità sicura). Non funziona nulla però. Tranne la tastera, il touchpad e il lettore dvd/cd. Su info il notebook era visto come Mac Pro 1.3, la scheda video rilevata. Ho provato allora a rifare diverse volte l'installazione da zero, selezionando e deselezionando la scheda video, il kext per le usb, l'audio, i kext per la batteria, ecc. Ma nulla. Qualsiasi cosa faccia, parte solo ed esclusivamente con "-x". Ho avviato in -v per poter postare l'errore che ho fotografato. Potete aiutarmi??? http://img215.images...6/img0521va.jpg Ve ne sarei infinitamente grato.
  11. Vorrei solo un piccolo aiutino nel post installazione su questa config GA-Z77-DS3H Zotac GeForce GTS 250 1024 MB SSD 1) Non riesco ad attivare l'audio , e so che mi sto perdendo in un bicchiere d'acqua 2) Vorrei sapere se il config.plist è configurato bene per la mobo 3)poi nn capisco perchè dopo il boot vedo un kernel panic ma dopo va tutto liscio..bah spero che mi aiutate in questa config CLOVER.zip Archivio.zip
×