Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'platform'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Trying to install on a Lenovo A740 Dualbooting macOS Sierra / Windows 10. Stuck on installing macOS Sierra. Once choosing the USB Boot able Disk, Showign up the Appel Logo getting following message: panic(cpu 0 caller 0xffffff801a6d6db4): "Unable to find driver for this Platform: \"ACPI"\".\n"@/Library/Caches/com.apple.xbs/Sources/xnu/xnu-3789.70.16/iokit/Kernel/IOplatformExpert.ccp:1672 Debugger called: (panic) Backtrace (CPU 0), Frame : Retunr Address HEX-Nubers... BSD Process name corresponding to current thread: Unkow Boot Args: dart=0 nv_disable=1 Mac OS Version: not yet set Kernel Versino: Darwin Kernel Version 16.7.0: ... ... System uptime in nanoseconds: 767758761 What I already Tried: Boot Args: acpi=off Checkboxing/DeCheckbosing ACPI Patches... ready tons of Forums and Article about this issue... Until now nothing worked. Anyone has an Idea to solve this problem? Thanks in advance for your Preciouse time! System Spec: Intel Core i7-5557U Processor (4M Cache, 3.1GHz), Turbo Boost 2.0 (3.4GHz) 8GB, PC3-12800 1600MHza7 DDR31, 2 x 204-pin SODIMM sockets, 8GB Intel Iris 6100 in processor and NVIDIA GeForce® GTX 950A, 2GB memory 27" Quad HD (2560x1440), frameless, 300 nits, 16:9 aspect ratio, 1000:1 contrast ratio, wide viewing angle (from -5 to 90°) multi-touch 1 x USB 3.0 Power connector Ethernet (RJ45) Audio combo jack HDMI-in, HDMI-out 2 x mini PCIe 3 x USB 3.0 Media card reader HDMI connector
  2. Hello there I'm trying to install iATKOS ML2, so I "burned" it, with TransMac, in my USB flash drive. I installed Clover in another USB flash drive, but the following error appears when I try to boot it: "This version of mac os x is not supported on this platform" After I got this problem I tried with Chimera, but the iATKOS entry doesn't even appear. I read that the changing the SMBIOS file may solve the problem, but I'm not being able to figure this out. I really could use some help, so thanks in advanced!
×