Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'pcie adapter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, guys. I’m facing a problem with a wifi/bluetooth combo card. I bought this PCI-e 1X adapter and a BCM943224PCIEBT2 (BCM43224) card, which is a common module on Macbook Air models from 2010 up to 2012. The items were bought separately, and when they both arrived I installed on a PCIe slot of my machine running OSX 10.11.5 (El Capitan) and connected the mandatory micro usb port of the module on a USB port on the back of my Gigabyte motherboard using the provided cable. The wifi is fully recognised and works effortlessly and though the bluetooth module is present on the Preferences Pane and on OSX menu bar, it simply doesn’t recognise my Magic Trackpad and Magic Keyboard (they both are recognised by my Macbook Pro). I tried to make it recognise something else (an AirTracks bluetooth headphone), but it was to no avail. Strangely, there is a unknown device which appears on the bluetooth panel which I have no idea what it is (it is not mine for sure, it could be from a neighbour or it simply could be an error, since it doesn’t recognise my Apple devices which are in front of it). This unknown device is shown with the Magic Mouse icon, but it doesn’t connect too and it is not shown on the Magic Mouse portion of the Pref Pane. I installed Sierra and Mavericks on a separate partition to verify if it was not simply an El Capitan issue, but it worked the same way on both: wifi fully working, bluetooth present on Preferences Panel, but nothing is recognised. I’m already providing the System Information screenshots showing the wifi, bluetooth and USB Hub info for you to check what is possibly wrong here. My setup is made of an Intel i7 4770 on a Gigabyte Z97M-D3H with 16Gb of ram (2x8 HyperX modules) and OSX installed on a SanDisk SDSSDA240G. I’m using Intel onboard graphics. Can you guys help solve this issue? Thanks a lot!
×