Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'old'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. According to many websites, Windows 8 does not run on many older configurations that are Pentium M/Radeon X300 based, despite the requirements of a 1Ghz CPU and a WDDM 1.0+ driver and the fact that Windows 7 runs with aero with the X300. Since Windows XP was discontinued, I decided to try installing 8 on my old IBM ThinkPad T43. My specs: Intel Pentium M 1.86 Ghz with PAE, SSE2, NX, and 2MB of L2 Cache 2GB DDR2-533 RAM 60GB Hitachi Travelstar, 5400RPM ATI Mobility Radeon X300 Intel Pro/set 2915a/b/g 14.1 inch 1400x1050 screen So after making a USB installer for Win 8 Pro on my USB, I installed, and afterwards, ran Windows Update, which installed drivers for sound, the UltraNav, and some PM drivers. With the XP drivers for the wifi card and Vista drivers for the X300, 8 was quite usable So try it out if you have an old laptop...
  2. Racemus

    Old machine

    Hi. Is it possible to install Capitan with clover on this old stuff? Gigabyte GA-H61M-DS2V Celeron G555 ASUS GeForce GT610
  3. My PC: RC410-M Motherboard Intel Pentium D - CPU ATI Radeon 200 Xpress series - Graphics Card 2GB Ram ============================================= Kernel Panic: https://www.dropbox.com/sc/hu7ankyy1vtr6cq/AAAgfA1ueAJOmmUj7T5kcjZqa (image) ===================================== Problem: I have managed to install Mac OS 10.6 (Snow Leopard). When I finished installation I restarted my PC but I got nothing but loading and then a blank screen in verbose mode. When I ran it in normal mode it just shows nothing but Apple Logo and no loading logo. I then reinstalled it with legacy kernel but when I run it in verbose or normal mode I get kernel panics. Are there any bootflags I can try. In legacy kernel during verbose mode it goes further than it does without legacy mode.
  4. My Specs RC410-M Motherboard Intel Pentium D - CPU ATI Radeon 200 Xpress series - Graphics Card 2GB Ram ================================ There is a problem when I try and run the installer. ================================ When I run the installer it shows Apple logo but doesn't have spinning loading symbol. When I try and run it in verbose mode it loads kernel but the long text that loads up installer and other information/files doesn't load. It just shows a blank screen. The installer works, as I have tried it out on another PC. The PC is old so I wont be surprised if it didn't work.
  5. Is it possible to install/run Android TV/x86 on the 1st generation Apple TV?
  6. I have started this thread to discuss about old and very cheap ethernet cards working in the latest macOS releases, cards who just uses old ethernet controllers or are new and cheap cards with old ethernet controllers, this thread is just to discuss about such cards and also to have a list in the first post with reported working cards with drivers linked. To contribute you have to report which card of this kind is working for you and which driver or method you followed to get it wo work and also which issues you have, and then it will be added in the list. I start reporting cards which worked for me, yours will be added in the future: intel 8255X based cards: just works using the AppleIntel8255X kext (look in the attachments) and seems to be stable with no issues And also there are some cards i am curious to see if can work with mac, so i leave this part at the end of the post, do you know if it's possible to get realtek pci (not pci express) ethernet cards working in the latest mac os? i have a few of them and i have difficulties fining drivers for mac, having a driver for the latest mac wil help me in creating also a youtube video with the cheapest hackintosh compatible ethernet cards AppleIntel8255x.kext.zip
×