Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'nuc'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I've installed Mac Os X 10.9.1 Mavericks on my Intel Haswell NUC Core i5 (D54250WYK), which has mini Display port output. I connected Nuc with 27-inch Korean monitor (Crossover 2763amg) with mini Display port - Display port cable to get 2560x1440 resolution. Installation was working fine without any issue, then i restarted my machine to load Mavericks and got login screen. After i type my user account password, os x shutd down immediately in 1-2 seconds. If i boot with "-v -x" flags (verbose, save mode), then everything goes fine, but there is poor graphics acceleration. I've also noticed if i connect my Nuc to old 17-inch LG monitor through HDMI cable (mini HDMI - HDMI), then there is no a such issue, but resolution is 1080p. Another strange thing, if i change Org.chameleon.Boot.plist file located in /Extra folder of my SSD for lower resolution (from 2560x1440 -> 2048x1152) then i have os x shuts down after login screen not every time - sometimes it occured, sometimes not. The same behaviour if i connect my Nuc with passive mini DP - DVI adapter + DVI cable (the resolution in this case is 1920x1200): sometimes shuts down after login screen occured, sometimes - not. Also, i've tried Windows 7x64 installing, and everything worked without below problem in 2560x1440. I've heard about Lapic Kernel patching for Haswell CPU's, but i haven't tried it yet. Where could be the cause of this behaviour in Max OS X? Any suggestions? Here is my suggestion: Try another mini DP - DP cable. Try MINI DP - DUAL LINK DVI adapters like: Monoprice Mini DisplayPort/Thunderbolt Plus USB To Dual-Link DVI Adaptor Kanex iAdapt C30 MDPC30 Mini DisplayPort to DVI Adapter StarTech.com mdp 2 dvi Mini DisplayPort to DVI Dual-Link Apple mini Display port to Dual Link DVI adapter Try External usb3.0 video capture card
  2. I've installed Mac Os X 10.9.1 Mavericks on my Intel Haswell NUC Core i5 (D54250WYK), which has mini Display port output. I connected Nuc with 27-inch Korean monitor (Crossover 2763amg) with mini Display port - Display port cable to get 2560x1440 resolution. Installation was working fine without any issue, then i restarted my machine to load Mavericks and got login screen. After i type my user account password, os x shutd down immediately in 1-2 seconds. If i boot with "-v -x" flags (verbose, save mode), then everything goes fine, but there is poor graphics acceleration. I've also noticed if i connect my Nuc to old 17-inch LG monitor through HDMI cable (mini HDMI - HDMI), then there is no a such issue, but resolution is 1080p. Another strange thing, if i change Org.chameleon.Boot.plist file located in /Extra folder of my SSD for lower resolution (from 2560x1440 -> 2048x1152) then i have os x shuts down after login screen not every time - sometimes it occured, sometimes not. The same behaviour if i connect my Nuc with passive mini DP - DVI adapter + DVI cable (the resolution in this case is 1920x1200): sometimes shuts down after login screen occured, sometimes - not. Also, i've tried Windows 7x64 installing, and everything worked without below problem in 2560x1440. I've heard about Lapic Kernel patching for Haswell CPU's, but i haven't tried it yet. Where could be the cause of this behaviour in Max OS X? Any suggestions? Here is my suggestion: Try another mini DP - DP cable. Try MINI DP - DUAL LINK DVI adapters like: Monoprice Mini DisplayPort/Thunderbolt Plus USB To Dual-Link DVI Adaptor Kanex iAdapt C30 MDPC30 Mini DisplayPort to DVI Adapter StarTech.com mdp 2 dvi Mini DisplayPort to DVI Dual-Link Apple mini Display port to Dual Link DVI adapter Try External usb3.0 video capture card moved topic to this forum's section
  3. Hey everyone! I am newbie I just bough an Intel Nuc Skull Canyon how do I install os x on it?
×