Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'monitors'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Disclaimer: This is my app, not sure about the rules on promotional threads on InsanelyMac. I don't normally post threads about my own stuff, but I thought this would be pretty useful to the Hackintosh community. InsanelyMac & TonyMacx86 have helped me so much. So I went from W7 (which had a multitude of great apps for dealing with more than one monitor like Ultramon) to an OS X Lion Hackintosh, which I loved infinitely more but apparently didn't work too well out of the box with a multiple monitor setup. A bit about my setup for anyone who cares: Mobo: ASUS P6T CPU: i7 920 GPU: GTX 470 SLI (ugh, huge headache not knowing how to do EFI strings) RAM: 6GB OCZ Gold Monitors: 2x 24" Samsung SyncMasters. =========================== Here's my attempt at dealing with the multiple monitor problem: Multimon. (<- Click to view in App Store) Features: • Multiple Menu Bars ⁃ Should work for any number of monitors, the max I was able to test up to was 3 though. (Hackintoshers with 9 monitor setups, please let me know ). • Advanced Window Management ⁃ You're more productive with another monitor but nobody wants to drag windows left and right. Easily send a window to any of your monitors via a drop down or a hotkey. Maximize or minimize too! • Automatic Window Resizing ⁃ A lot of us hackintoshers don't have the luxury of matching dual cinema displays . This'll automatically resize windows that are too large onto smaller monitors. • Hotkeys ⁃ Pretty customizable hotkeys for a bunch of the features listed above as well as quickly hiding all menu bars, etc. So yup, that's it. You can tweet me for support / feedback at @delveapps. Chat with me about hackintosh / apps / design / tech / anything at @aaronykng . Hope you guys find it useful. Look forward to hearing what you guys think.
  2. Hey guys, I've been running OS X on my system for a while now, I was previously running Mavericks, and then I updated it to Yosemite, and I can not get all of my monitors to work on 10.9 or 10.10, I can get at least one every time, if I'm lucky two will work, and the third one just flat out never works. I can't understand why and I've been dealing with this for months and I'm finally posting about it, any ideas? Also, it did this no matter whether I using the web or default driver. I am running two GTX 780s *NOT in SLI*, and I do know what the deal is, any help would be appreciated, On a side note, I use the clover bootloader and I when I use the kext-dev-mode=1 flag it is supposed to register all kexts and boot with them, boot if I try to boot without injected kexts, I have no network connection, otherwise, if I boot with injected kexts it works fine, but I always have the monitor issue and I do not know what the deal with that is. For reference, I'm using an Asus Rampage IV Extreme board, other than these two issues, the OS runs great. Any ideas?
×