Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'mac pro 1.1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone, I'm new to this forum, I'm really searching for some help with my "project" and hope some of you can help me out with this one! It's all coming down to a not starting "Finder" The full story, I bought a Mac Pro 1.1 (2006) a few day's ago. All stock, dual Intel Xeon 3Ghz, 5GB Ram and the stock video card (256MB). (Lion freshley installed) I wanted to upgrade to OSX El Capitain, and after a lot of research and a lot... yes a lot of trouble in making it all work I finally got it. I've thrown in a Geforce GTX 760 2GB Jetstream... couldn't wait to get cables for powering it, so I frankensteind it all with a second PSU. Installed Lion on a Samsung 850 EVO, and then followd a tutorial on how to install el capitain using Piker's boot. After 12 hours non stop messin around it worked, only after some time the mac froze and rebooted. I noticed that maby Google Chrome caused this to happen, and when using Safari it would work without any problem. I even can play 4K flawless. But still after some time it would crash, I monitored the CPU and Ram Usage, but there wasn't anything crazy happening at those things. .. didn't really got the time to instal other apps. Then I found out Finder wasn't responding. It kept on crashing. I tried a lot of things... deleting the plist files, resetting PRAM, VRAM, Savebooting, deleting cache, Disk repair (Disk Aid)... nothing worked. Is this maby a problem with the bootloader (Pike)? I hope someone can help me out! Thanks in advance, Greetings from Holland
×