Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'm.2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Not sure if this has been answered but I've got an annoying problem. Every so often I end up with a stack of "UEFI OS" options to click when I'm prompted to select my bootloader. I've noticed that for every restart it will create another and another, right up until my computer freezes, gets stuck at 'press del or f1' and doesn't even post. The worst part is that the only way to fix this is to do a CMOS reset, disconnect all the power cables that connect to my drives and pray for the best. Since I'm in the middle of another OSX installation I'm constantly restarting my PC and in turn getting these UEFI OS' options that don't even work when selected. It's giving me the sh*ts. 15 minutes ago, I tried booting Yosemite but it won't even show on boot selection and if I selected the dreaded UEFI OS, it would take me to a grey apple screen and an endless loading icon. Please help. Intel 4970k Devils Canyon (Haswell Refresh) Intel 4600 HD onboard graphics Asus H97m-e 1150 Mobo Asus Strix 970 Gpu G.Skill 16gb Ram Samsung 120gb 840 Evo Samsung 120gb 850 m.2 (Yosemite) Samsung 250gb 850 Pro (Windows 8.1) WD 4TB Green (Backup Drive)
×