Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'kepler'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello, im FZ, been in hackintosh community since mac os X lion years. Please consider me noob. i have helped hackintoshed pc of my friends and family. i ran el capitan, sierra, high sierra on below spec. I lost some interest in hackintoshing from past 1 year now im back again cuz of mojave. Lets start. I posted this issue in Nvidia Topic for discussion but decided not to post until i could get some bug log out of it... but. eh. Well ive Kepler based gt 710 card. Issues: Black Screen when booting with default drivers or nvda_drv=1 mode OR White/Grey Screen with 1 sec mouse movement then freezed keyboard and mouse with nv_disable=1.  Tested: tried numerous ways to boot Mojave but does not works such as > High Sierra/Sierra default Apple geforce nvda kexts, High Sierra Web Drivers, various clover configs, display edids, HDMI dvi port tests... so on. Specs: Tri Boot Setup: Windows 10, Sierra(gt 710 works OOB, or with Web Drivers too), Mojave. ASUS P5G41TM LX Core2Duo E8500 Gigabyte Nvidia Geforce GT 710 2GB I couldn't managed to get logs as half part of installation is still incomplete i.e Mojave installed from USB to HDD after but cant get into login/setup screen due to above mentioned black screen issue. I will try to be as detailed as possible. i had no mac device or any macos dmg/iso to install mojave so performed some steps in windows. Steps i performed: 1. I downloaded Mojave 10.14.1 tar file from Olarila.com which is a complete raw image of Mojave USB stick as the post title says **The image is clean, without any mod with Clover bootloader, essentials kexts and patches inside Clover folder**. Which comes with this OLIRALA_MOJAVE_USB_EFI.zip which i backed up(see attachment OLIRALA_MOJAVE_USB_EFI.zip) 2. made usb in windows with win32diskimager 3. booted from usb and got kernel panic(i dont know which panic it is, see pic) 4. swapped usb EFI folder with Olarila Clover EFI for LGA 775 (see attachment CLOVER.LGA775.OLARILA.zip) 5. booted from usb susccesfully till install screen but throws macOs Mojave could not be installed on this computer 6. i was fed up trying workarounds , i knew i need newer mac ids in clover config.plist to make it install 7. i downloaded Olarila Sierra from same site flashed in another usb stick and it worked out of box without messing any kext or kind. 8. added SMBIOS iMac13,1 in config.plist with clover configurator. 9. booted from usb and succesfully installed Mojave with HFS+ partition on MBR partitioned HDD(dual booting with windows 10) 10. booted from usb to complete partial installation of Mojave but got black screen. For getting all kernel, bug, kext logs i tried Problem Reporting script of black-dragon74 https://github.com/black-dragon74/OSX-Debug which requires active internet connection which is not possible, I tried to mod the script to run local but im not good at bash and it went in errors. I will do provide mojave logs manually from single user -x mode if i can. Ok I managed to run the script locally in single go and it went well problem_reporting_mojave10_14_1_debug_27676.zip if any wants to have a look at script i modded gen_debug_local.sh ___ some other files Patched DSDT.aml.zip currentCloverEFI.zip /CLOVER/misc.zip EFI/CLOVER/ACPI/origin.zip problem_reporting_mojave10_14_1_debug_27676.zip ___ UPDATE: Mojave 10.14.1 running successfully with some graphic glitches. Here's what i did in short. 1. Patched official app store mojave with dosdude1 mojave patcher tool. 2. Only used its Post Install app with iMac 10,1 config(see pic) to patch already installed Olarila's Mojave(above 1 - 10 steps) with same currentCloverEFI.zip 3. Restarted and it all went well. Detailed(it will confuse u, ignore/skim it.): 1. Downloaded official app store mojave 2. used crazybirdy's mojave mbr patcher tool (MBR-Manual-Method-20181108.dmg) with manual install. 3. when installing it went in errors related to "OSInstall.mpkg". 4. i had few options such as use automatic mbr patcher tool(MBR-Auto-Method14-20181108.dmg) upgrade from high sierra try dosdude1 patcher on official app store mojave 5. i did the above short steps(step no2) at first try. enough tats it. (attaching working mojave files...) Attached log files see post#3 mojave-working.zip
  2. Hello IM Community.. I read an article that talks about gpu virtualization by nvidia which will soon be implemented by vmware into their products. If its implemented in ESX will this help to bring better graphics to osx virtualized ???
  3. Recently upgraded to the Yosemite Public Beta and everything is working beautifully, as expected but playing videos causes my hackintosh to crash. Now I know it's not a Yosemite-specific issue because I had this same issue when I was using Mavericks and installing the NVIDIA Web Drivers fixed it for me (along with the pink-stutter frame issues in Flash Player) but the NVIDIA Web Drivers do not work with Yosemite yet for some reason (don't see why not other than version checking) and they disable themselves on startup. Is there any way around this? My current config is Clover UEFI (latest one) Intel i5 4670k @ 4.3GHz Gigabyte G1 Sniper m5 16GB DDR3 2200MHz EVGA GeForce GTX 760 SC 2GB GDDR5 Hope this is not just something I'm experiencing myself, tried to do a bit more googling and can't find any references (love all the info going around, almost seems like I never have to post anymore and I really try to avoid doing so but I'm completely stumped with this issue)
  4. rioredstone

    nvidia without web driver

    if a web driver is NOT installed, what happens?? I used AMD RX560 in Sierra, but it is very unstable. usually gpu crash or window server crash occurred. so now I attached nvidea Quadro FX1700 to my Sierra. I know FX1700 works well in High Sierra, but I haven't tried it in Mojave yet. FX1700 works well without any additional kext, even nvidia web driver. I plan to buy a nividia card. I would like to know if a nvidia card, especially kepler, maxwell, pascal, works without web driver. just curious.
  5. TheBloke

    Two NVidia GPUs for extra displays?

    Hi all I am currently using an NVidia 760 with four connected displays. (I also own a 980Ti but it lags terribly so I reverted to the Kepler 760 which runs much better.) I would like to add at least one more display. I first tried to achieve this with a supposedly macOS-compatible USB 3 to DVI adapter, but this is not working at all for me. I thought I had to go this route because I am using every PCIe slot on my mobo except for one PCIe x1 slot. I've now realised, rather late, that actually there is a modern NVidia GPU available on a PCIe x1 card, the Zotac GeForce GT 710. (And it's actually cheaper than I just spent trying to get USB 3 to DVI!) It uses the NVidia 208 GPU, which is Kepler and so should work OK with either the Native or Web drivers. So my question: will macOS detect and use two separate NVidia GPUs, and allow me to simultaneously use displays connected to both? It should work fine in Windows (at least as long as I'm pairing it with another 700 series GPU), but I have no idea if this is a supported config in a Mac. If anyone knows for sure I'd be most grateful for info. Thanks.
×